Activiteiten en omgeving
Zoetermeer

Golden Tulip Zoetermeer – Denhaag

Activiteiten

Zoetermeer wordt ook wel de Leisure stad van Nederland genoemd! Dit is dan ook volkomen terecht, gezien er van alles in én om Zoetermeer te beleven valt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gezellige centrum met talloze winkels, waar je goed kunt shoppen. Skiën of snowboarden bij dé indoor skibaan van Nederland; SnowWorld of Golfen aan de rand van Zoetermeer bij BurgGolf.

Previous
Next

Strand, zee en duinen

Uitwaaien in de regio

Het hotel Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag ligt op een mooie locatie om er eens tussenuit te gaan en uit te waaien in de regio. Op ongeveer 20 minuten rijden ligt Scheveningen; de boulevard met winkeltjes en het lange strand zijn ideaal om tot rust te komen. Wanneer je iets doorrijdt naar links kom je uit bij Kijkduin. Wanneer je juist besluit om naar rechts te gaan, liggen daar de mooie plaatsen Wassenaar, Katwijk en Noordwijk. Allen grote aanraders voor strandliefhebbers.

Wanneer je liever dichtbij blijft, maar het wel heerlijk vindt om aan het water te vertoeven, behoren het Zoetermeerse strand Noord-Aa of de Rottermeren tot de mogelijkheden.

Uitjes

Uitjes

Uitjes in de buurt

In de omgeving van Zoetermeer zijn verschillende attractieparken te vinden. Wanneer je met kinderen komt zijn Duinrell, Drievliet en Madurodam aanraders. Madurodam is dé Nederlandse miniatuurstad en daar ontdek je waar het kleine Nederland groot in is!

Previous
Next

Omgeving Zoetermeer – Den Haag

Populaire steden

Zoetermeer heeft een zeer gezellig centrum met een plein vol verschillende terrasjes en een lange winkelstraat. De échte shopliefhebbers zullen zich hier dan ook helemaal thuis voelen. Rondom Zoetermeer liggen er verschillende steden welke binnen 15 – 30 minuten rijden te bereiken zijn. Dit zijn de steden Den Haag, Rotterdam, Gouda, Delft en Leiden. Stuk voor stuk leuke steden en iedere stad staat bekend om haar eigen kenmerken.

Ontspanning

In Zoetermeer en omgeving zijn er verschillende activiteiten te ondernemen om te ontspannen. Eén van onze aanraders is een bezoekje brengen aan het Elysium. Dit is het wellness paradijs met 27 sauna’s en 19 baden. Ideaal om af te koelen tijdens de warme dagen of juist op te warmen tijdens de koude dagen. Bekijk ons wellness arrangement hier.

Wanneer je ervan houdt om iets actiever bezig te zijn, dan is onder andere een mooie fietsroute maken door het Groene Hart een aanrader. Bij de receptie kunnen wij je meer vertellen over de leukste fietsroutes. Tevens is er de mogelijkheid om fietsen te huren bij ons hotel. Andere aanraders zijn nog BurgGolf, SnowWorld en het attractiecentrum Zoetermeer.

Previous
Next