Activiteiten en omgeving
Zoetermeer

Golden Tulip Zoetermeer – Denhaag

Activiteiten

Zoetermeer wordt ook wel de Leisure stad van Nederland genoemd! Dit is dan ook volkomen terecht, gezien er van alles in én om Zoetermeer te beleven is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gezellige centrum met talloze winkels, waar u goed kunt shoppen. Dé indoor skibaan van Nederland om te skiën of snowboarden of Golfen bij BurgGolf.

Previous
Next

Strand, zee en duinen

Uitwaaien in de regio

Het hotel Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag ligt op een mooie locatie om er eens tussenuit te gaan om uit te waaien in de regio. Op ongeveer 20 minuten rijden ligt Scheveningen; de boulevard met winkeltjes en het lange strand zijn ideaal om tot rust te komen. Wanneer u iets doorrijdt naar links komt u uit bij Kijkduin. Wanneer u juist besluit om naar rechts te gaan, liggen daar de mooie plaatsen Wassenaar, Katwijk en Noordwijk. Allen grote aanraders voor strandliefhebbers.

Wanneer u liever dichtbij blijft, maar het wel heerlijk vindt om aan het water te vertoeven, behoren het Zoetermeerse strand Noord-Aa of de Rottermeren tot de mogelijkheden.

Uitjes

Uitjes

Uitjes in de buurt

In de omgeving van Zoetermeer zijn ook verschillende attracties te vinden. Wanneer u met kinderen komt zijn Duinrell, Drievliet en Madurodam aanraders. Madurodam is dé Nederlandse miniatuurstad en daar ontdekt u waar het kleine Nederland groot in is!

Duinrell
Drievliet
Madurodam
Previous
Next

Omgeving Zoetermeer – Den Haag

Populaire steden

Zoetermeer heeft een zeer gezellig centrum met een plein vol verschillende terrasjes en een lange winkelstraat. De échte shopliefhebbers zullen zich hier dan ook helemaal thuis voelen. Rondom Zoetermeer liggen er verschillende steden welke binnen 15 – 30 minuten rijden te bereiken zijn. Dit zijn de steden Den Haag, Rotterdam, Gouda, Delft en Leiden. Stuk voor stuk leuke steden en iedere stad staat bekend om haar eigen kenmerken.

Lorum Ipsum

Lorum Ipsum

Den Haag

Leiden

Ontspanning

In Zoetermeer en omgeving zijn er verschillende activiteiten te ondernemen om te ontspannen. Eén van onze aanraders is een bezoekje brengen aan het Elysium. Dit is het wellness paradijs met 27 sauna’s en 19 baden. Ideaal om af te koelen tijdens de warme dagen of juist op te warmen tijdens de koude dagen.

Wanneer u ervan houdt om iets actiever bezig te zijn, dan is onder andere een mooie fietsroute maken door het Groene Hart een aanrader. Bij de receptie kunnen wij u hier meer over vertellen en fietsroutes geven. Tevens kunt u ook fietsen huren bij ons in het hotel.

Verdere aanraders zijn nog BurgGolf, SnowWorld en het attractiecentrum Zoetermeer.

Wellnessresort Elysium
SnowWorld
BurgGolf
Previous
Next