Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op september 20, 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://goldengreenhotels.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmeercode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op je device.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat wij inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij opstellen op basis van uw klik- en surfgedrag binnen en buiten https://goldengreenhotels.nl. Middels de cookies wordt aan u als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld. Echter zullen wij uw browsegedrag en interesses niet profileren voor gepersonaliseerde advertenties.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: From session up to  two years
Beschrijving: We use Google Analytics, a web analytics service provided by Google. Google Analytics uses cookies that allows us to analyze the use of our website and to compile reports on website activity and internet usage.
Gebruikte namenDelen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metricPrivacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 days
Beschrijving: Cookie to keep you logged in
Gebruikte namenDelen
_wordpress_Privacyverklaring
CloudFlare
Doel: Security and webspeed by delivering content from a distributed servers.
Retentieperiode: 1 year
Beschrijving: The __cfduid cookie is used to identify individual clients behind a shared IP address and apply security settings on a per-client basis.
Gebruikte namenDelen
__cfduid, _sm_au_cPrivacyverklaring
Elementor Page Builder
Doel: This cookie is used by Elementor, a WordPress theme. It's a live page builder which makes it easier for the website admin to set up a website that is best for user experience.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie is used by Elementor, a WordPress theme. It's a live page builder which makes it easier for the website admin to set up a website that is best for user experience.
Gebruikte namenDelen
elementorPrivacyverklaring
WP_API Schema
Doel: This cookie makes it possible to provide Schema JSON-LD / SEO markup for articles, events, local business, products, recipes, reviews and many more.
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: This cookie makes it possible to provide Schema JSON-LD / SEO markup for articles, events, local business, products, recipes, reviews and many more.
Gebruikte namenDelen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxxPrivacyverklaring
Hotjar
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
HotjarPrivacyverklaring
Hotjar
Doel: Performance
Retentieperiode: session
Beschrijving: On this website, we use Analytics and services from Hotjar, a company based in Malta. HotJar helps us gain insight into how our website is used. We place this cookie ourselves.
Gebruikte namenDelen
_hjUserId, _hjIncludedInSample, _hjMinimizedTestersWidgets, _hjClosedSurveyInvites, _hjDonePolls, _hjMinimizedPolls, _hjDoneTestersWidgetsPrivacyverklaring
Facebook
Doel: Personalised advertisements
Retentieperiode: 1 year
Beschrijving: Facebook uses cookies to target users with personalised advertisements
Gebruikte namenDelen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpPrivacyverklaring
Linkedin
Doel: Linkedin places cookies to track users
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
X-LI-IDCPrivacyverklaring
Instagram
Doel: Personalised advertisements
Retentieperiode: 1 year
Beschrijving: Instagram uses cookies to target users with personalised advertisements
Gebruikte namenDelen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpPrivacyverklaring
Google Fonts
Doel: Display of fonts on our website
Retentieperiode: 365 days
Beschrijving: We use the Google Fonts API to display fonts on our website. The Google fonts API requests your IP address when visiting our website.
Gebruikte namenDelen
tcb_google_fontsPrivacyverklaring
Google Maps
Doel: Display maps on our website
Retentieperiode: 30 days
Beschrijving: We have embedded Google Maps on our website. Our website connects to the Google Maps API to display these maps. The Google Maps API requests your IP address.
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
GDPR Plugin
Doel: De GDPR plugin is een plugin die cookies plaatst om DPO's te helpen om een website compliant te maken.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: De GDPR plugin is een plugin die cookies plaatst om DPO's te helpen om een website compliant te maken.
Gebruikte namenDelen
gdpr, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies], gdpr[privacy_bar], cookie_notice_accepted, cookies_accepted, gdpr[privacy_bar, gdpr[allowed_cookies, gdpr[consent_typesPrivacyverklaring
PHP Session ID
Doel: Gebruikersdata opslaan op verschillende pagina's voor functionele doeleinden
Retentieperiode: Slaat gegevens op die gebruikers kunnen gebruiken in de webapplicatie
Beschrijving: Sessions zijn een eenvoudige manier om data op te slaan voor individuele gebruikers. Session ID's worden verzonden naar de browser door middel van cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessiedata te achterhalen
Gebruikte namenDelen
PHPSESSIDPrivacyverklaring
WPML
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: WPML is een cookie die wordt gebruikt om een gebruiker verschillende talen te bieden. Ook controleert het welke taal een gebruiker gebruikt.
Gebruikte namenDelen
wpml_browser_redirect_test, _icl_current_language, _icl_visitor_lang_js, _icl_current_admin_language_Privacyverklaring
Mixpanel
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
mixpanelPrivacyverklaring
Google Recaptcha
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namenDelen
Privacyverklaring
Vimeo
Doel: Om video's te vertonen maken we gebruik van Vimeo, een website voor het delen van video's. De ingesloten Vimeo-speler gebruikt cookies om te controleren of bepaalde gebruikers bepaalde functies of voorkeuren hebben geselecteerd.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namenDelen
vuid

, __utma, __utmt_player, __utmz, __utmc, __utmbPrivacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namenDelen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idPrivacyverklaring
IThemes Security
Doel: Deze cookie wordt ingesteld door iThemes Security Plugin om de login-URL van de backend te wijzigen voor extra beveiliging.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt ingesteld door iThemes Security Plugin om de login-URL van de backend te wijzigen voor extra beveiliging.
Gebruikte namenDelen
itsec-hb-login-partial_Privacyverklaring
WP Autosave
Doel: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: We gebruiken deze plugin om automatisch posts van van de redacteur op te slaan als draft door een timer of veranderingen in de editor.
Gebruikte namenDelen
wp-autosave-1Privacyverklaring
Twitter
Doel: Gepersonaliseerde data tonen aan gebruikers
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Twitter volgt gebruikers om ze kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
metrics_tokenPrivacyverklaring
WP Rocket
Doel: WP Rocket plaatst cookies om gebruik te maken van caching. Dit betekent dat de browser bepaalde elementen van de website opslaat, zodat de website sneller laadt bij een volgend bezoek.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: WP Rocket plaatst cookies om gebruik te maken van caching. Dit betekent dat de browser bepaalde elementen van de website opslaat, zodat de website sneller laadt bij een volgend bezoek.
Gebruikte namenDelen
wpr-hash, wpr-show-sidebarPrivacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Golden Green Hotels
Schipholweg 3 2316 XB Leiden
Nederland
Website: https://goldengreenhotels.nl
Email: sales@goldengreenhotels.nl
Telefoonnummer: + 31 071 - 408 35 00

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Onze nieuwsbrief

meld je nu aan!