Golden Tulip Leiden Centre presenteert nieuwe Business Suites!

‘Wij verwelkomen hiermee een nieuwe doelgroep in de regio Leiden’

Afgelopen november 2019 stond ons hotel, Golden Tulip Leiden Centre, in het teken van de renovatie van de vijf Business Suites. Na een renovatie van een maand, zijn de Business Suites omgetoverd in zeer ruime kamers die ideaal zijn voor een lang verblijf. Het zijn prachtige suites van 38 m² met een woon- en slaapgedeelte en een luxe badkamer. Niet alleen de kamers, maar ook de verdieping zelf is onder de loep genomen. Zodoende heeft de gehele verdieping een nieuwe en moderne uitstraling gekregen waar de gasten zich direct thuis voelen.  

De Business Suites zijn zowel ideaal voor zakelijke gasten als leisure gasten. Zakelijke gasten komen tot rust op een zeer ruime kamer met luxe faciliteiten. Door de combinatie van een woon- en slaapgedeelte, zijn de Business Suites ideaal voor een langer verblijf.

Voor onze leisure gasten zal een verblijf op een Business Suite voelen als een extra aangename en luxe overnachting. Door de uitgebreide faciliteiten en ruime badkamer met douche en bad kom je er geheel tot rust. 

Al onze kamers, inclusief de Business Suite, zijn sinds kort online te boeken

Golden Tulip Leiden Centre

Golden Tulip Leiden Centre herbergt samen met Tulip Inn Leiden 7 sterren onder één dak. Het hotel bevindt zich op een ideale locatie in het centrum van de historische stad Leiden en tegenover het Centraal Station. De hotels zijn zowel uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto. Bijzonder voor de regio Leiden zijn de grote Business Suites waarmee ze een nieuwe doelgroep kunnen verwelkomen in het hotel. Golden Tulip Leiden Centre biedt een gezellige bar en restaurant, genaamd Rubens, waar de gasten kunnen genieten van een drankje of een uitgebreid culinair diner.