Golden Tulip Noordwijk Beach
Unieke locatie aan zee
Golden Tulip Noordwijk Beach
Trendy kamers
Golden Tulip Noordwijk Beach
Vergaderen met uitzicht op het strand
Golden Tulip Noordwijk Beach
Brasserie Noordzee
Golden Tulip Noordwijk Beach
Spa & Wellness
Previous
Next

Hotel Katwijk aan Zee

Golden Tulip Noordwijk Beach

4/5

Op zoek naar een hotel in Katwijk aan Zee of in de omgeving? Ons hotel ligt op een uitmuntende locatie op de boulevard en aan het strand van Noordwijk. Kom naar ons 4-sterren hotel en geniet van de warme en persoonlijke service. Bovendien zijn wij de ideale uitvalsbasis als je wilt genieten van alles wat de Nederlandse kust te bieden heeft. Wij huisvesten 83 kamers, van dit aantal zijn er 35 met zeezicht en 48 kamers heb landzicht met een uitzicht op het mooie Noordwijk.

Wil je ontbijten, lunchen of dineren? Dan hoef je het hotel nabij Katwijk aan den Rijn niet uit. Binnen het hotel vind je onze eigen brasserie met de toepasselijke naam Noordzee. Vanaf de serre en het terras van onze brasserie kun je genieten van een prachtig uitzicht over de duinen en het strand. 

Op zoek naar ontspanning? In ons hotel dichtbij Katwijk aan Zee vind je ons eigen zwembad, sauna en stoombad. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de wellness faciliteiten. Wil je graag wat meer bewegen? Huur dan fietsen bij onze receptie. De omgeving en Noordwijk ontdekken op de fiets is heerlijk. Bovendien helpt de receptie van ons hotel vlakbij Katwijk aan den Rijn je graag met het uitkiezen van een geschikte fietsroute.

Buiten Katwijk aan Zee zijn wij ook het ideale hotel voor Leiden, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Valkenburg en Warmond.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals!

Contactgegevens
Koningin Wilhelmina Boulevard 8
2202 GS Noordwijk
+ 31 (0)71 361 9205
Reservations@goldentulipnoordwijkbeach.nl

Statutaire naam: Noordzee Beheer Noordwijk B.V.                                          Handelsnaam: Golden Tulip Noordwijk Beach                                                        BTW nr. NL001646205B01

BESTEMMINGEN VOOR ELKE STEMMING

Onze faciliteiten

Kamers & Appartementen

Gratis Wifi

Vergaderen

Restaurant

Bar

Wellness

Business Suites

Roomservice

Parkeergelegenheid

Fietsverhuur

Flexwerken

Aan de boulevard

Huisdieren toegestaan

Kamers & Appartementen

Gratis Wifi

Vergaderen

Restaurant

Bar

Wellness

Business Suites

Roomservice

Parkeergelegenheid

Fietsverhuur

Flexwerken

Aan de boulevard

Huisdieren toegestaan

Kamers

Golden Tulip Noordwijk Beach, het hotel in de buurt van Katwijk aan Zee, heeft 83 comfortabele kamers. Binnen het hotel hebben wij een ruim aanbod aan verschillende kamertypes, van eenvoudige doch comfortabele landzijde kamers tot luxe executive kamers met uitzicht op de duinen, het strand en de zee. Op onze kamers vind je koffie- en theefaciliteiten, gratis WiFi, kluis en een badkamer met inloopdouche, toilet en haardroger. Een impressie van de hotelkamers in ons hotel in Katwijk aan den Rijn zie je hieronder.

Landzijde eenpersoon

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK STANDAARD KAMER 

4/5

Landzijde tweepersoons

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK STANDAARD KAMER 

4/5

Zeezijde tweepersoons

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK STANDAARD KAMER 

4/5

Familiekamer Zeezijde

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK FAMILIEKAMER 

4/5

Executive kamer Zeezijde

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK EXECUTIVE KAMER 

4/5

Vergaderen

Een vergaderzaal nodig? Binnen ons hotel in de buurt van Katwijk aan Zee hebben wij maar liefst 8 multi-inzetbare vergaderzalen. Verschillende zalen hebben uitzicht op de duinen en het strand. Wij bieden verschillende arrangementen, afhankelijk van de tijd die je nodig hebt voor de vergadering: 4 uur, 8 uur in twee delen, 12 uur in drie delen, 24-uurs arrangement met overnachting of een 32-uurs arrangement met vergaderingen op 2 dagen en een overnachting. Bovendien zorgt de uitzonderlijke locatie van Golden Tulip Noordwijk Beach dat een vergadering bij ons heel goed te combineren is met verschillende bezigheden op het strand. Het ligt er maar net aan waar jij naar op zoek bent. Bespreek de wensen en behoeftes met ons personeel zodat we een vergadering kunne verzorgen die hierbij aansluit. Het is mogelijk om bij ons een meeting te houden tussen de 2 en 100 personen. Meer over de mogelijkheden binnen ons hotel dichtbij Katwijk aan den Rijn lees je hieronder.

vergaderingen

Ons hotel heeft 8 multifunctionele vergaderzalen, wij kunnen meetings hosten van 2 tot 100 personen.

unieke locatie

Vergaderzalen met uitzicht op de boulevard en duinen, perfect te combineren met activiteiten op het strand.

arrangementen

Het arrangement kan op jouw wensen worden aangepast, van een training tot aan een barbecue op het terras.

Brasserie Noordzee

De brasserie in ons hotel nabij Katwijk aan Zee is onderverdeeld in het restaurant, de serre en het terras. Hierdoor heb je de keuze uit verschillende plekken om te genieten van een hapje en een drankje. Dagelijks is onze brasserie geopend tussen 07.00 en 21.30 uur. In de winterperiode, van november tot en met februari, is de brasserie op zondag gesloten. Zodra je langs komt in de brasserie in ons hotel in de omgeving van Katwijk aan den Rijn voel je je thuis dankzij de Noordwijkse gastvrijheid, ongedwongen sfeer en uitmuntende service.

Omgeving

De omgeving van ons hotel dichtbij Katwijk aan Zee kenmerkt zich natuurlijk door de prachtige duinen en het strand. Buiten dit is er nog veel meer te verkennen en te ervaren. De verschillende mogelijkheden hebben wij al op een rijtje gezet.

Recensies

Beoordelingen van TripAdvisor