Golden Tulip Noordwijk Beach
Unieke locatie aan zee
Golden Tulip Noordwijk Beach
Trendy kamers
Golden Tulip Noordwijk Beach
Vergaderen met uitzicht op het strand
Golden Tulip Noordwijk Beach
Brasserie Noordzee
Golden Tulip Noordwijk Beach
Spa & Wellness
Previous
Next

Hotel Sassenheim

GOLDEN TULIP NOORDWIJK BEACH

4/5

Ons hotel bij Sassenheim ligt op een uitmuntende plek, direct aan de bekende boulevard en het strand van Noordwijk. Ons 4-sterren hotel staat alom bekend om de warme en persoonlijke service. Het is de perfecte plek om te genieten van al het moois dat de Nederlandse kust te bieden heeft. Kies voor een van onze 83 kamers en geniet van het moois dat ons hotel dichtbij Sassenheim je te bieden heeft.

Heb je trek gekregen van je strandwandeling of wil je ontbijten als je wakker wordt? Dan kan je terecht bij onze eigen brasserie, Noordzee. Bij Noordzee kun je ontbijten, lunchen en dineren en vanaf de serre en het terras genieten kun je ook kijken naar de Noordzee en de duinen. 

Het hotel vlakbij Sassenheim is ook uitermate geschikt om geheel tot rust te komen. Golden Green Hotels hebben diverse wellnessfaciliteiten zoals ons eigen zwembad, sauna en stoombad. Wil je voordat je gaat ontspannen je nog even inspannen? Dan is het mogelijk om een fiets te huren. Zo kun je de duinen en Sassenheim verkennen. Op zoek naar een leuke fietsroute? Daar helpt de receptie van ons hotel in de buurt van Sassenheim je graag bij.

Niet alleen voor Sassenheim zijn wij het ideale hotel maar ook voor Nieuw VennepLeiden, De Zilk, Hillegom, Kaag en Braassem, Leimuiden, Lisse, Oude en Nieuwe Wetering en Teijlingen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals!

Contactgegevens
Koningin Wilhelmina Boulevard 8
2202 GS Noordwijk
+ 31 (0)71 361 9205
Reservations@goldentulipnoordwijkbeach.nl

Statutaire naam: Noordzee Beheer Noordwijk B.V.                                          Handelsnaam: Golden Tulip Noordwijk Beach                                                        BTW nr. NL001646205B01

BESTEMMINGEN VOOR ELKE STEMMING

Onze faciliteiten

Kamers & Appartementen

Gratis Wifi

Vergaderen

Restaurant

Bar

Wellness

Business Suites

Roomservice

Parkeergelegenheid

Fietsverhuur

Flexwerken

Aan de boulevard

Huisdieren toegestaan

Kamers & Appartementen

Gratis Wifi

Vergaderen

Restaurant

Bar

Wellness

Business Suites

Roomservice

Parkeergelegenheid

Fietsverhuur

Flexwerken

Aan de boulevard

Huisdieren toegestaan

Kamers

Binnen het hotel bij Sassenheim hebben we 83 fijne kamers. Van deze kamers hebben 48 kamers zicht op Noordwijk en kijken er 35 uit over de Noordzee. De kamers verschillen per type. Van de standaard landzijde kamers tot de meest luxe executive kamers met uitzicht op de duinen, het strand en de zee. De kamers zijn voorzien van koffie-/theevoorzieningen, wifi, tv en een badkamer met inloopdouche, toilet en föhn. Een overzicht van de kamers zie je hieronder.

Landzijde eenpersoon

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK STANDAARD KAMER 

4/5

Landzijde tweepersoons

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK STANDAARD KAMER 

4/5

Zeezijde tweepersoons

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK STANDAARD KAMER 

4/5

Familiekamer Zeezijde

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK FAMILIEKAMER 

4/5

Executive kamer Zeezijde

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK EXECUTIVE KAMER 

4/5

Vergaderen

Het hotel nabij Sassenheim beschikt over 8 universele zalen voor vergaderingen, meetings en evenementen tot en met 100 personen. Er zijn ook vergaderzalen met uitzicht op het Noordwijkse strand en de duinen. Wij hebben diverse arrangementen die op jouw wensen aangepast kunnen worden. De arrangementen zijn ingedeeld in de benodigde tijd, je kunt hier kiezen voor 4 uur, 8 uur, 12 uur, 24 uur en 32 uur. Bij de 24 en 32 uur zit een overnachting en vergaderen op twee dagen. Omdat ons hotel aan het strand ligt is het ook mogelijk om het evenement te combineren met diverse activiteiten op het strand. Afhankelijk van jouw wensen en behoeftes kunnen wij een op maat gemaakt evenement organiseren. Bekijk hieronder de verschillende zalen en mogelijkheden.

vergaderingen

Ons hotel heeft 8 multifunctionele vergaderzalen, wij kunnen meetings hosten van 2 tot 100 personen.

unieke locatie

Vergaderzalen met uitzicht op de boulevard en duinen, perfect te combineren met activiteiten op het strand.

arrangementen

Het arrangement kan op jouw wensen worden aangepast, van een training tot aan een barbecue op het terras.

Brasserie Noordzee

De brasserie van ons hotel in de omgeving van Sassenheim heeft naast een restaurant ook een terras en glazen veranda. Hier kun je heerlijk zitten en genieten van het uitzicht op de duinen en het strand terwijl je jouw drankje of hapje nuttigt. Dagelijks is de brasserie geopend van 07.00 tot 21.30 uur en van november tot en met februari is de brasserie gesloten op zondag. De medewerkers van onze brasserie en ons hotel nabij Sassenheim ontvangen je graag en laten je de Noordwijkse gastvrijheid ervaren.

Omgeving

Uiteraard staat de omgeving van ons hotel vlakbij Sassenheim bekend om de echte Nederlandse stranden, de duinen en de zee maar er is nog veel meer te zien. Denk bijvoorbeeld aan Space Expo of het Noordwijks museum. Alle verschillende activiteiten in de omgeving hebben wij voor het gemak alvast op een rij voor je gezet.

Recensies

Beoordelingen van TripAdvisor