Golden Tulip Noordwijk Beach
Unieke locatie aan zee
Golden Tulip Noordwijk Beach
Trendy kamers
Golden Tulip Noordwijk Beach
Vergaderen met uitzicht op het strand
Golden Tulip Noordwijk Beach
Brasserie Noordzee
Golden Tulip Noordwijk Beach
Spa & Wellness
Previous
Next

Hotel Valkenburg

GOLDEN TULIP NOORDWIJK BEACH

4/5

Golden Tulip Noordwijk is een hotel nabij Valkenburg. Het hotel ligt op een piekfijne locatie aan de boulevard en het strand van Noordwijk. Dankzij de warme en familiaire service is het een uitzonderlijk goede uitvalsbasis om te genieten van alles dat de Nederlandse kust biedt. De nacht doorbrengen in Noordwijk doe je in een van onze 83 kamers. Een gedeelte van deze kamers, 35 stuks, hebben een geweldig zeezicht terwijl de overige 48 kamers uitzicht hebben op het mooie Noordwijk. 

Ons hotel in de buurt van Valkenburg heeft ook een eigen brasserie met de naam Noordzee. Deze brasserie is geschikt om te ontbijten, lunchen en dineren. Wanneer je in de serre of op het terras van het hotel in de omgeving van Valkenburg zit, heb je een prachtig uitzicht over de duinen en het strand.

Het hotel heeft een eigen zwembad, sauna en stoombad. Je kunt dus ook heerlijk ontspannen dankzij deze wellness faciliteiten. Wil je voordat je gaat ontspannen bewegen? Dan kun je fietsen huren bij onze receptie en Noordwijk en omgeving verkennen. Bij de receptie van ons hotel nabij Valkenburg helpen ze graag met het kiezen van de beste fietsroutes in de omgeving.

Als hotel nabij Valkenburg zijn wij ook de ideale uitvalsbasis voor Katwijk, Leiden, Noordwijkerhout, Rijnsburg en Warmond.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de beste deals!

Contactgegevens
Koningin Wilhelmina Boulevard 8
2202 GS Noordwijk
+ 31 (0)71 361 9205
Reservations@goldentulipnoordwijkbeach.nl

Statutaire naam: Noordzee Beheer Noordwijk B.V.                                          Handelsnaam: Golden Tulip Noordwijk Beach                                                        BTW nr. NL001646205B01

BESTEMMINGEN VOOR ELKE STEMMING

Onze faciliteiten

Kamers & Appartementen

Gratis Wifi

Vergaderen

Restaurant

Bar

Wellness

Business Suites

Roomservice

Parkeergelegenheid

Fietsverhuur

Flexwerken

Aan de boulevard

Huisdieren toegestaan

Kamers & Appartementen

Gratis Wifi

Vergaderen

Restaurant

Bar

Wellness

Business Suites

Roomservice

Parkeergelegenheid

Fietsverhuur

Flexwerken

Aan de boulevard

Huisdieren toegestaan

Kamers

Golden Tulip Noordwijk Beach, het hotel dichtbij Valkenburg, heeft 83 aangename kamers. Binnen ons hotel hebben we een diversiteit aan kamertypes, van aangename kamers aan de landzijde tot aan luxe executive kamers met uitzicht op het strand en de zee. Elke kamer binnen ons hotel is rookvrij en biedt koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi, een televisie, badkamer/wc met inloopdouche, WC en föhn. Een overzicht van alle kamertypes in ons hotel nabij Valkenburg ziet u hieronder.

Landzijde eenpersoon

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK STANDAARD KAMER 

4/5

Landzijde tweepersoons

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK STANDAARD KAMER 

4/5

Zeezijde tweepersoons

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK STANDAARD KAMER 

4/5

Familiekamer Zeezijde

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK FAMILIEKAMER 

4/5

Executive kamer Zeezijde

Previous
Next

GOLDEN TULIP NOORDWIJK EXECUTIVE KAMER 

4/5

Vergaderen

Ben je op zoek naar een hotel in de omgeving van Valkenburg waar je ook kunt vergaderen? Bij Golden Tulip Noordwijk Beach is dit mogelijk! Bij ons vind je 8 multifunctionele vergaderzalen, inclusief vergaderzalen die uitzicht hebben op de duinen en het strand. Afhankelijk van de benodigde tijd hebben wij verschillende arrangementen. Je kunt kiezen uit: 4 uur, 8 uur in twee delen, 12 uur in drie delen, 24-uurs arrangement met overnachting of een 32-uurs arrangement met vergadering op twee dagen en een overnachting. Mede dankzij de uitzonderlijke locatie is vergaderen bij ons hotel goed te combineren met activiteiten op het strand. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent voor je vergadering kunnen wij een arrangement afstemmen op de wensen en behoeften voor jouw vergadering.

Een overzicht van de vergaderzalen in ons hotel dichtbij Valkenburg vind je hieronder. Je kunt bij ons terecht met groepen van 2 tot en met 100 personen.

vergaderingen

Ons hotel heeft 8 multifunctionele vergaderzalen, wij kunnen meetings hosten van 2 tot 100 personen.

unieke locatie

Vergaderzalen met uitzicht op de boulevard en duinen, perfect te combineren met activiteiten op het strand.

arrangementen

Het arrangement kan op jouw wensen worden aangepast, van een training tot aan een barbecue op het terras.

Brasserie Noordzee

Een hotel nabij Valkenburg zonder eetgelegenheid is natuurlijk onhandig. Mede hierom hebben wij onze eigen brasserie. De brasserie bestaat uit een restaurant, serre en terras. Hierdoor heb je de keuze waar je wilt genieten van een hapje en een drankje. De brasserie is dagelijks geopend van 07.00 tot 21.30 uur, behalve tijdens de wintermaanden. Van november tot en met februari is de brasserie op zondag gesloten. De medewerkers van onze brasserie en ons hotel dichtbij Valkenburg ontvangen je met open armen en laten je ervaren wat de Noordwijkse gastvrijheid betekent, oftewel ongedwongen genieten zoals iedereen gewend is bij ons hotel in de buurt van Valkenburg.

Omgeving

Naast de prachtige duinen en het strand is er in de omgeving van ons hotel dichtbij Valkenburg nog veel meer te beleven. Wil je hier meer over weten? Kijk dan hieronder naar de punten die wij op een rijtje hebben gezet.

Recensies

Beoordelingen van TripAdvisor