Ibis Leiden Centre

Het hotel op de ideale plek in Leiden

Ibis Leiden Centre is één van de vele hotels in Leiden en is onderdeel van Golden Green Hotels. Het hotel ligt op een ideale locatie in Leiden, schuin tegenover het Centraal Station. Vanuit het hotel ben je lopend binnen 5 minuten in het historische stadscentrum. Het hotel heeft 118 kamers en is voorzien van moderne faciliteiten. Wij vertellen je graag meer over de verschillende kamertypes, hotelfaciliteiten, wat wij doen aan de tevredenheid van onze gasten en hoe wij ons inzetten voor het milieu.

Overnachten bij ibis Leiden Centre

Ibis Leiden Centre heeft 118 modern ingerichte kamers. Er zijn twee verschillende kamertypes; comfort en premium. De comfort kamer is uitgerust met het nieuwe Sweet Bed van ibis bedding, een bureau, flatscreen tv met internationale zenders, badkamer met WC en douche en koffie- en theefaciliteiten. Onze premium kamers zijn gelegen op de twee bovenste verdiepingen van het hotel. Deze kamers zijn voorzien van extra luxe en hebben een panoramisch uitzicht over de stad Leiden. Alle kamers zijn ook voorzien van airconditioning. In de warme zomers is dit geen overbodige luxe. Verder heeft het ibis één mindervalide kamer. Deze kamer is voorzien van een aangepaste badkamer, steunbeugels en een krukje in de douche. Daarnaast heeft de mindervalide kamer meer ruimte en geen drempels. Deze kamers kun je niet online reserveren en is alleen te boeken op basis van beschikbaarheid.

Faciliteiten hotel Leiden

Ons hotel heeft een eigen bar, genaamd Bar Rendez-Vous. Hier wordt iedere dag van 04.00 uur tot 12.00 uur een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Tevens serveren wij ‘s avonds een kleine kaart met keuze uit diverse hoofdgerechten. Wij bieden ook de mogelijkheid om fietsen te huren (tegen betaling). Zo kun je er met de fiets op uit om Leiden en omgeving te ontdekken. Verder vind je in onze lobby nog een take away corner; waar je verschillende snacks kunt kopen.

Mission 15

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en hier besteden wij dan ook graag aandacht aan. Dit is onder andere zichtbaar aan onze Mission 15. Verblijf je in ons hotel en is er iets niet naar wens? Kom dan gerust naar onze receptie toe. Wij helpen je graag met het vinden van een passende oplossing binnen 15 minuten.

Planet 21

Naast de Mission 15, heeft Ibis ook de Planet 21. Planet 21 stimuleert hotels om aandacht te besteden aan duurzaamheid. Wij houden ons hier dagelijks mee bezig. Een aantal voorbeelden hiervan zijn onder andere het scheiden van afval, op de douches en kranen zijn waterbesparende dopjes te vinden, ramen worden niet (onnodig) opengelaten en het licht wordt niet onnodig aangelaten.

Reservering maken?

Ibis staat voor optimaal comfort, eersteklas service en 24 uur per dag ultieme gastvrijheid voor een scherpe prijs! Mocht je in de toekomst een overnachting in ons hotel willen boeken, dan kan dat door hier naartoe te gaan. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op +31 (0)71 – 516 00 00.

Deel dit nieuwsbericht!