Medewerk(st)er Bediening

Golden Tulip Noordwijk Beach – Parrtime baan / Bijbaan / Fulltime baan

Golden Tulip Noordwijk Beach
Koningin Wilhelmina Boulevard 8, 2202 GS Noordwijk, Zuid-Holland

Algemene informatie

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een collega. Als F&B Medewerk(st)er zorg jij samen met het team voor een optimale gastvrijheid en kwaliteit die past bij Golden Tulip Noordwijk Beach.

Jij draagt zorg voor onze gasten vanaf het moment van ontvangst tot vertrek. Het ontbreekt hen aan niets door jouw gastvrijheid, fijne omgang en oog voor detail. Jij hebt een passie voor eten en drinken en brengt dit graag over op onze gasten. 

Als onze nieuwe collega vind je het leuk om in de horeca te werken en ziet een vol terras of restaurant als een uitdaging. Je bent een echte teamplayer, enthousiast, servicegericht en denkt in mogelijkheden, ook buiten je eigen afdeling om. Jij hebt altijd een lach op je gezicht en weet onze gasten te verrassen met een uitmuntende service en een gezellig praatje. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega die:

  • 3 tot 5 dagen per week beschikbaar is
  • Het leuk vind om anderen het naar de zin te maken
  • Flexibel is om ook avond- en weekenddiensten te werken 
  • Je straalt en bent enthousiast 
  • Stressbestendig, communicatief vaardig, representatief en teamplayer zijn eigenschappen waarin je jezelf herkent

Interesse?

Golden Tulip Noordwijk Beach is gelegen aan de boulevard van Noordwijk en is mede hierdoor 100% een ‘toffe’ werkplek. Wij doen ons best voor een positieve bedrijfscultuur wat zich vertaalt in het welbevinden van gasten en medewerkers. Onze collega’s komen graag naar het werk! Zie jij jezelf graag in ons team werken, vul dan het formulier hiernaast in inclusief jouw C.V. en motivatie. We kijken ernaar uit!

Solliciteer voor deze functie