Medewerk(st)er Bediening

Ibis Leiden Centre – Parttime baan / Bijbaan

Ibis Leiden Centre
Schipholweg 240-242, 2312 AR Leiden, Zuid-Holland

Algemene informatie

In ons hotel genieten gasten van een heerlijk ontbijtbuffet en gedurende de hele dag van de gerechten en dranken van onze menu kaart. Jij verwelkomt met een glimlach de gasten bij het ontbijt, in de bar/lounge. Er wordt van jou verwacht dat je de gerechten ook zelf kunt bereiden.

Jij bent ambassadeur en het gezicht van ons hotel, handelt vragen en klachten efficiënt af en je kan je goed verplaatsen in onze gast, zodat deze zich welkom voelt, thuis voelt en graag terug komt in ons hotel. Naast de operationele werkzaamheden, maak je de mise en place en ga je efficiënt, veilig en hygiënisch om met eet- en drinkwaren.

Voor de functie van part time f&b medewerker zijn we op zoek naar een echte teamplayer, die flexibel is en er geen bezwaar tegen heeft om in wisselende diensten te werken. Gasten servicegerichtheid en gevoel voor commercie zijn voor jou zelfsprekend. Je bent ‘outgoing’, communicatief zeer sterk en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, daarnaast ken je de stad Leiden goed. Werkervaring in een vergelijkbare positie binnen de hotelbranche is een pré.

Interesse?

Ben jij die duizendpoot die wij zoeken? Wij bieden jou een interessante en veelzijdige baan. Vul het formulier hiernaast in en laat ons weten waarom jij perfect geschikt bent voor deze functie!

Solliciteer voor deze functie