Benieuwd wat er in de omgeving te beleven is?

Bekijk onze activiteiten pagina’s 

Molen de Valk in Leiden

Omgeving Leiden

Leiden is de museumstad van Nederland en heeft dan ook 12 verschillende musea. Aan culturele activiteiten zal het dan ook niet ontbreken in deze stad! Een aantal bekende hiervan zijn Naturalis, Corpus, Museum de Lakenhal en Museum Volkenkunde. Allen zijn deze het stuk voor stuk waard om te bezoeken. Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre biedt ook een speciaal Museum arrangement aan, waarbij een museumkaart inbegrepen zit. Ontdek snel wat Leiden en haar omgeving allemaal te bieden heeft.

Burggolf

Omgeving Zoetermeer

Het hotel Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag ligt op een mooie locatie om er eens tussenuit te gaan om uit te waaien in de regio. Op ongeveer 20 minuten rijden ligt Scheveningen; de boulevard met winkeltjes en het lange strand zijn ideaal om tot rust te komen. Wanneer u iets doorrijdt naar links komt u uit bij Kijkduin. Wanneer u juist besluit om naar rechts te gaan, liggen daar de mooie plaatsen Wassenaar, Katwijk en Noordwijk. Allen grote aanraders voor strandliefhebbers. Wanneer u liever dichtbij blijft, maar het wel heerlijk vindt om aan het water te vertoeven, behoren het Zoetermeerse strand Noord-Aa of de Rottermeren tot de mogelijkheden. Klik hieronder op lees meer ontdek hoe leuk Zoetermeer is!
Strand Noordwijk sfeerfoto

In Noordwijk en omgeving zijn verschillende culturele activiteiten te ondernemen. Aanraders zijn het Noordwijks museum, een binnenduins museumboerderij en het Katwijks museum. Het Katwijks museum is gelegen in het centrum van het oude vissersdorp en kent een collectie schilderijen van buitenlandse en Nederlandse schilders die aangetrokken werden door de kunstenaarskolonie Katwijk. Vanuit Noordwijk ben je in 20 minuten in Leiden. Leiden staat bekend om haar vele musea. Hier kan een cultuur liefhebber dan ook zijn hart ophalen. Leuke tip: het Naturalis. Hier dompelt jong en oud zich onder in de wonderlijke wereld die de natuur heet. Onlangs is het Naturalis geheel gerenoveerd en vernieuwd. Ga op ontdekkingstocht in de nieuwe tentoonstellingszalen vól met het mooiste uit de natuur.