Paasbrunch @ Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag

12 april 2020, vanaf 12.30 uur

Beste gasten, gezien de huidige omstandigheden en de snelle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, brengen wij u er graag van op de hoogte dat wij besloten hebben om de paasbrunch niet door te laten gaan. Wij hebben deze beslissing gemaakt gezien de gezondheid van onze gasten voorop staat en wij het zodoende niet verstandig vinden om de paasbrunch door te laten gaan. Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Met gastvrije groet, Team Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag

‘Wat is er lekkerder dan op 1e paasdag uitslapen en vervolgens genieten van een uitgebreide brunch met familie en/of vrienden? Op 1e paasdag presenteert Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag een heerlijk, uitgebreid brunchbuffet.’ 

Om 12.30 uur is de ontvangst met een feestelijk glas bubbels voor groot én klein. Om 12.45 uur schuift u aan in ons gezellige restaurant ‘Bogatti’s’ waar onze koks ‘live’ de heerlijkste gerechten voor u bereiden.

Het buffet bestaat onder andere uit: zoete lekkernijen, luxe broodsoorten, soep, verschillende eiergerechten, ruime keuze aan luxe beleg, gerookte zalm, carpaccio, vers gesneden warme beenham, warme vlees- en visgerechten, salades, fruit en onbeperkt koffie, thee, verse sappen en melk.

De paasbrunch wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet!

Speciaal voor de kids

Speciaal voor de kids hebben wij poffertjes, pannenkoekjes, frietjes, kroketten, kipnuggets en patat. Daarnaast is er voor de kinderen ook een grote speelhoek met begeleiding & diverse leuke activiteiten! 

Reserveren?

De prijs van de paasbrunch bedraagt € 28,50 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen € 14,50 per persoon. Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief frisdranken en alcoholische dranken. Wilt u een tafeltje reserveren voor de paasbrunch? Bel dan gerust naar +31 (0)79 – 320 31 60 of stuur een e-mail naar info@goldentulipzoetermeercentre.nl.

Restaurant Bogatti's

Ons sfeervolle restaurant ‘Bogatti’s’ ademt een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Ons personeel staat graag voor u klaar om een heerlijke paasbrunch voor u te verzorgen! Heeft u een allergie of zijn er speciale dieetwensen? Dan kunt u dit het beste aangeven bij het reserveren van een tafel. Wij doen ons uiterste best om hier rekening mee te houden. 

Previous
Next

Adresgegevens

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag
Kinderen van Versteegplein 18
2713 HB Zoetermeer