Receptionist(e) Ibis Leiden Centre

Parttime

Receptionist(e) parttime

Ibis Leiden Centre - Stationsplein 240 - 242 - 2312 AR Leiden

Omschrijving vacature

Is hospitality op je lijf geschreven en ben jij op zoek naar een vacature als receptionist(e) in een modern hotel in Leiden? Ben jij een echte teamplayer die enthousiast en down to earth is? Je snapt dat jij en je collega’s het verschil maken in onze branche? Geen dag is hetzelfde dus je houdt van uitdagingen.

Jij denkt? Mooi! Dit ben ik!

Ibis hotel Leiden Centre is een modern hotel in hartje Leiden met 118 kamers, een trendy bar, en een restaurant waarin wij ons ontbijt en een kleine kaart serveren. Als receptionist(e) zorg je samen met een team van collega’s voor dat onze gasten een fantastisch verblijf hebben in ons hotel. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat zij weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt binnen het hotel en het visitekaartje van ibis Leiden Centre. Jouw werkdag is pas geslaagd als jij gasten met een grote glimlach door onze ibis hotel ziet lopen. In jouw functie als receptionist heb je veel contact met de andere afdelingen (housekeeping, reserveringen, f&b). Jouw werkdag begint iedere dag met een briefing, zodat je goed op de hoogte bent van wat er die dag in ieder geval op je af zal komen. En wat er de rest van de dag gebeurt? Jij bent flexibel genoeg en in staat om ‘out of the box’ te denken om daar gastvrij op in te spelen! 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een echte specialist in de gastvrijheid. Iemand met de human touch, die een eigen identiteit heeft en om kunnen gaan met veel afwisseling op de werkvloer! De eisen? Een hele riedel aan kennis en ervaring opgedaan? Dat vinden wij interessant om van je te horen! Maar… de technieken en “tips en tricks” van een receptionist(e) kunnen wij je ook leren. Uiteraard ben je bereid om wisselende diensten te werken want een hotel is 24/7 geopend dus we zoeken collega’s die zowel in ochtend-, dag-, en avond diensten willen werken. We hebben veel internationale gasten dus is het belangrijk dat je naast Nederlands ook Engels spreekt.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die parttime/flexibel beschikbaar is.

Interesse?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Solliciteerd dan snel via het formulier hiernaast.

Solliciteer voor deze functie