Golden Green Restaurants

Uitgebreid ontbijtbuffet, luxe lunch of business lunch, culinair diner, borrels & meer…

Restaurant Rubens Leiden

Rubens Restaurant

Het restaurant is gelegen schuin tegenover treinstation Leiden Centraal en de ingang bevindt zich in hotel Golden Tulip Leiden. Hierdoor is het restaurant uitstekend te bereiken per openbaar vervoer, fiets of auto. In ons eigentijdse en gezellige restaurant word je geholpen door enthousiaste medewerkers die verstand hebben van zowel eten als ook wijnen. Restaurant Rubens serveert culinaire gerechten uit een Franse Keuken waarbij seizoensgebonden producten worden gebruikt.

Brasserie Noordzee Noordwijk

Brasserie Noordzee

Brasserie Noordzee heet je van harte welkom voor ontbijt, lunch of diner. De enthousiaste medewerkers van Brasserie Noordzee nemen je graag mee in de wereld van Noordwijkse gastvrijheid, ongedwongen genieten en service zoals je dat al jaren van ons gewend bent. Vanuit ons restaurant heb je een heerlijk uitzicht over de boulevard en het strand en bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons terras.

Brasserie Bogatti's voor ontbijt, lunch of diner

Restaurant Bogatti’s

Zowel voor een zakelijk diner als voor een gezellig etentje met familie en vrienden, ben je bij Restaurant Bogatti’s aan het goede adres. Het restaurant heeft gevarieerde gerechten op het menu staan, die gebaseerd zijn op seizoensgebonden ingrediënten. Bogatti’s heeft een Frans getinte keuken. Alle gerechten worden vers bereid.

Hotel ibis Leiden Centre

Bar Rendez-Vous

Bar Rendez-Vous serveert iedere ochtend een heerlijk ontbijtbuffet van 04.00 – 12.00 uur, wat zeer uitzonderlijk is. Daarnaast kan je bij Bar Rendez-Vous genieten van een heerlijk drankje en een warme snack. ’S Avonds wordt er een kleine kaart geserveerd met een keuze uit diverse hoofdgerechten.