Stagiair(e) Front Office

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag – Fulltime baan / Stage

Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer, Zuid-Holland

Algemene informatie

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is een 4-sterren hotel met zowel hotelkamers als ruime appartementen, meeting rooms, een bar en een restaurant. Het NS Station Zoetermeer is gelegen op 2 minuten loopafstand van het hotel.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling die in het kader van hun toeristische opleiding hun stage bij ons hotel zouden willen voldoen.

Het doel van de stage is om inzicht te krijgen in alle voorkomende werkzaamheden aan de Front Office. Gedurende de stage dien je de werkzaamheden dan ook zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Je verzorgd niet alleen het in- en uitchecken van een gast, maar ook de bijbehorende administratieve werkzaamheden, informatie voorziening en het aannemen van reserveringen. Oftewel je bent het visitekaartje van het hotel.

Wij zoeken iemand die:

  • Enthousiast is
  • Gastvriendelijk is
  • Goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig
  • Nauwkeurig is
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal heeft, zowel mondeling als schriftelijk
  • Representatief is
  • Flexibel inzetbaar is, zowel met betrekking op de werktijden (ochtenddienst/avonddienst) als het helpen van andere afdelingen, zoals F&B
 
Wij bieden jou een stagevergoeding, 1 maaltijd per dienst, een gezellige werksfeer en voldoende mogelijkheden om ervaring op te doen.

Interesse

Ben jij de leerling die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar Trisha van Egmond via t.vanegmond@goldentulipzoetermeercentre.nl of vul het formulier hiernaast in! Voor vragen; bel naar 079 – 320 31 60. 

Solliciteer voor deze functie