Vacature BBL Leerling Kok

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag

BBL Leerling Kok

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag is op zoek naar een enthousiaste leerling die in het kader van de BBL opleiding Zelfstandig Werkend Kok bij ons de praktijkopleiding wil doen. 

Startdatum: 01/09/2020.

Wil je graag in een hotel je kennis verbreden, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zouden het leuk vinden om jou als “horeca vak idioot” in ons team op te nemen en je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Wij bieden een brede basis voor je opleiding!

Jij bent:

  • Enthousiast
  • Creatief
  • Gemotiveerd
  • Gedreven

Is je interesse gewekt?
Na een inwerkperiode kan je rekenen op 1 dagdienst per week en werk je gemiddeld 1 weekenddag per week. We werken met een klein team, namelijk; een Chefkok, Chef de Parti, Zelfstandig werkend kok en een leerling kok; jij dus!

Uiteraard bieden wij jou een salaris conform de Horeca CAO

Herken jij je in bovenstaande en ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar m.brancart@goldentulipzoetermeercentre.nl of vul het formulier hiernaast in.

Leuk om te weten:
Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is onderdeel van het familiebedrijf Golden Green Hotels. De Golden Green Hotel Groep wordt gekenmerkt door uitstekende service, gastgerichtheid en persoonlijke aandacht. Wij bieden corporate en leisure gasten een comfortabel verblijf in één van onze hotels. Je voelt je er thuis door een warme kleurstelling en ambiance en door de oprechte vriendelijkheid van onze medewerkers.

Solliciteer voor deze functie