Vergaderen op jullie manier

Wij bieden verschillende mogelijkheden

Nu aanvragen

Uitstekend vergaderen op één van onze locaties

In 2 van onze 3 locaties kun je terecht voor vergaderingen, bijeenkomsten en trainingen.

Onze vergaderzalen zijn allen voorzien van daglicht, airconditioning en zijn uitgerust met audiovisuele materialen. Hiernaast bevinden onze hotels zich op een toplocatie en bieden wij persoonlijke service om de dag zo effectief mogelijk te laten verlopen!

Naast uitstekende vergadermogelijkheden bieden wij aansluitend óf voorafgaand op de bijeenkomst volop overnachtingsmogelijkheden in onze hotels. Ook werken wij samen met diverse evenementenbureaus om een combinatie te verzorgen van vergaderen en plezier in de vorm van bijvoorbeeld een teamuitje.

VERGADEREN BIJ

Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre

Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan welke geldig zijn vanaf 10 personen:

De 6 multifunctionele zalen maken Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre tot de ideale locatie voor kleine en middelgrote bijeenkomsten. De zalen hebben een capaciteit van 2 tot 120 personen. De vergaderzalen bieden talloze mogelijkheden wat betreft opstelling en technische faciliteiten. Gemak, efficiency, gastvrijheid en professionaliteit staan voorop. Alle zalen hebben airconditioning, gratis draadloos internet en daglicht.

Vanaf nu kun je bij ons ook een hybride bijeenkomst organiseren! Hiervoor maken wij gebruik van een externe partner, vraag ons naar de diverse mogelijkheden en passende offerte.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.