Vergaderen op jullie manier

Wij bieden verschillende mogelijkheden

Nu aanvragen

Vergadering in Leiden

Bij ons hotel in Leiden kun je ook terecht voor een vergadering in Leiden. Wij beschikken over 6 multifunctionele zalen in Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre. Onze diverse vergaderruimtes beschikken over alles wat je zoekt om een moderne vergadering te houden. Van moderne AV-faciliteiten tot airconditioning. Meer weten over het organiseren van jouw vergadering in Leiden? Lees dan verder.

Vergaderen Leiden

In Leiden zijn er veel locaties om te vergaderen, maar er is geen locatie zo compleet als de vergaderruimte voor jouw vergadering in Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre. Als je hulp nodig hebt bij het organiseren van jouw vergadering bij ons, staan wij klaar om een adviserende rol op ons te nemen met betrekking tot alle aspecten. Onze medewerkers hebben al vele vergaderingen verzorgd en weten dan ook wat nodig is om jouw vergadering in Leiden tot een succesvol einde te brengen.

Wij hebben diverse vergaderarrangementen waarvoor je terecht kunt bij vergaderingen vanaf 10 personen in Leiden. Meer over de diverse vergaderarrangementen lees je hieronder.

VERGADEREN BIJ

Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre

Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan welke geldig zijn vanaf 10 personen:

De 6 multifunctionele vergaderzalen maken Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre tot de ideale locatie voor kleine en middelgrote vergaderingen in Leiden. De ruimtes om te vergaderen hebben een capaciteit van 2 tot 120 personen. De vergaderruimtes bieden talloze mogelijkheden wat betreft opstelling en technische faciliteiten. Gemak, efficiency, gastvrijheid en professionaliteit staan voorop. Alle ruimtes voor vergaderingen hebben airconditioning, gratis draadloos internet en daglicht. Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden omtrent een vergadering organiseren in Leiden bij Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw vergadering in Leiden?

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten over de mogelijkheden omtrent jouw vergadering in Leiden.