Vergaderen op jullie manier

Wij bieden verschillende mogelijkheden

Nu aanvragen

Vergaderlocatie Leiden

Op zoek naar een vergaderlocatie in Leiden? dan kun je terecht bij hotel in Leiden! Onze vergaderzalen zijn een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in het hartje van Leiden. Onze locatie is eenvoudig te bereiken met het OV maar ook voor de mensen die met de auto komen hebben we parkeergelegenheid.

In iedere vergaderzaal in Leiden bij Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre vind je alles wat je nodig hebt om een moderne vergadering te houden, van moderne AV-faciliteiten tot aan gratis wifi en airconditioning. Lees hier meer over onze vergaderlocatie in Leiden.

Vergaderzaal Leiden

Onze multifunctionele zalen zijn perfect te gebruiken als vergaderzaal in Leiden en omgeving. Voor iedere soort vergadering op onze vergaderlocatie in Leiden hebben we diverse arrangementen beschikbaar, afhankelijk van de lengte van de vergadering. Bekijk hieronder de verschillende arrangementen voor groepen vanaf 10 personen.

VERGADEREN BIJ

Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre

Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan welke geldig zijn vanaf 10 personen:

De 6 multifunctionele zalen maken Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre tot de ideale vergaderlocatie voor kleine en middelgrote groepen in Leiden. De ruimteshebben een capaciteit van 2 tot 120 personen. De vergaderzalen hebben vele opties wat betreft opstelling en technische faciliteiten. Gemak, efficiency, gastvrijheid en professionaliteit staan voorop. Alle vergaderzalen hebben airconditioning, gratis draadloos internet en daglicht. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij onze vergaderlocatie in Leiden?

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten over de mogelijkheden bij onze bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Leiden.