Zelfstandig Werkend Kok

Golden Tulip Noordwijk beach – Fulltime en Parttime mogelijk

Zelfstandig Werkend Kok

Golden Tulip Noordwijk beach, Koningin Wilhelmina Boulevard 8, 2202 GS Noordwijk, Zuid - Holland

Algemene informatie

Voor onze brasserie Noordzee in het Golden Tulip Noordwijk Beach, zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok. Om onze gasten optimaal te kunnen verwennen zoeken wij een gemotiveerde collega, die gastvrijheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan.

Wij zoeken een man/vrouw met een afgeronde opleiding en werkervaring. Heb jij een passie voor de keuken en bevind je je graag in een dynamische omgeving? Ben je iemand die zich niet snel van de wijs laat brengen en plezier meebrengt naar de werkvloer? Dan ben jij onze ideale kandidaat.

Wij bieden een prettige werkomgeving, een marktconform salaris, doorgroei mogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?

Golden Tulip Noordwijk Beach is gelegen aan de boulevard van Noordwijk en is mede hierdoor 100% een ‘toffe’ werkplek. Wij doen ons best voor een positieve bedrijfscultuur wat zich vertaalt in het welbevinden van gasten en medewerkers. Onze collega’s komen graag naar het werk! Zie jij jezelf graag in ons team werken, vul dan het formulier hiernaast in inclusief jouw C.V. en motivatie. We kijken ernaar uit! De functie is per direct beschikbaar.

Solliciteer voor deze functie