Zelfstandig Werkend Kok

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag / Fulltime functie

Zelfstandig werkend kok

Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer, Zuid - Holland

Algemene informatie

Door interne doorgroei zoeken wij per april/ mei een Zelfstandig Werkend Kok. In ons hotel wordt ons personeel, onze kamers en onze F&B vaak (zeer) goed  beoordeeld. We werken met een compact F&B team van zo’n  17 personen, waarvan het merendeel een full-time overeenkomst heeft, vakkrachten dus! Wil jij graag aan de slag in een bruisend en dynamisch hotel en wil je werken in een jong en enthousiast team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zorgt samen met de Chef Kok voor de bereiding van lunch, diner en natuurlijk ook de banqueting. Ook zorg je voor een strakke mise en place. Naast het koken ben je natuurlijk ook bezig met het bedenken van nieuwe gerechten en neem je de Chef Kok waar tijdens zijn afwezigheid. Je bestelt bij de door ons geselecteerde leveranciers. HACCP heeft voor jou geen geheimen en je neemt je verantwoordelijkheid serieus. Het schoonhouden van de keuken en je werkplek is voor jou de normaalste zaak van de wereld.

Functieprofiel

Ben je ervan overtuigd dat jij een waardevolle toevoeging zou zijn aan ons team, solliciteer dan direct op deze vacature.

Wat wij van jouw verwachten:

  • Enthousiast en creatief
  • Flexibel
  • Gedreven en gemotiveerd
  • Initiatiefrijk
 
Wat bieden wij?
  • Afwisselend werk in een dynamische werkomgeving met doorgroeimogelijkhede
  • Een marktconform salaris
  • Minimaal 1 dagdienst per week
  • Gemiddeld 1 weekenddag vrij per week

Golden Green Hotels

De Golden Green Hotel Groep wordt gekenmerkt door uitstekende service, gastgerichtheid en persoonlijke aandacht. Wij bieden corporate en leisure gasten een comfortabel verblijf in één van onze hotels. Je voelt je er thuis door een warme kleurstelling en ambiance en door de oprechte vriendelijkheid van onze medewerkers. De belangrijkste steden in de Randstad zijn binnen een half uur reizen te bereiken, zowel per auto als per trein. Je kunt onze hotels bezoeken voor overnachtingen, vergaderingen, partijen en diners. De Hotel Groep bestaat uit de volgende hotels: Ibis Leiden, Tulip Inn Leiden, Golden Tulip Leiden, Golden Tulip Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag.

Interesse?

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Maurice Brancart, e-mailadres: m.brancart@goldentulipzoetermeercentre.nl. Het formulier hiernaast invullen is ook mogelijk!

Solliciteer voor deze functie