Grüner Schlüssel Golden Green Hotels

Er even lekker tussenuit. Genieten van de gezelligheid, weer eens goed bijkletsen, geen haast en een adembenemende omgeving om te ontdekken. Bij de Golden Green Hotels doen wij er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zónder dat dit ten koste gaat van uw comfort. Daarvoor hebben wij het Green Key-certificaat ontvangen.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.

De Green Key, hèt keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreactiebranche, is in toenemende mate het symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Al onze hotels, Golden Tulip Leiden Centre en Tulip Inn Leiden Centre hebben allen wederom de “Gouden” Green Key behaald! Hiermee laten wij met trots zien dat verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel staat.

Wil je meer informatie over Green Key? Kijk dan eens op www.greenkey.nl.

Green Stay Arrangement

Wil je lekker een weekendje weg of ben je op zoek naar een kamer voor jouw zakenreis? Nu kun je geld besparen en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn. Bespaar 10% op jouw verblijf en tegelijkertijd gebruik je minder water, energie en schoonmaakmiddelen.

Indien je 2 of 3 nachten in een van één van onze hotels verblijft, bespaar je op de kamer kosten doordat je geen gebruik maakt van de schoonmaakservice voor jouw kamer; alleen je bed wordt opgemaakt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voorwaarden:

• De aanbieding is geldig in één van onze hotels en afhankelijk van de beschikbaarheid.
• Aankomstdata: 1 januari 2022 – 31 december 2023
• Min. verblijfsduur 2 nachten

Bereikbaarheid

Alle Golden Green Hotels liggen vlakbij het Centraal Station van Leiden. Het is mogelijk om bij het hotel te parkeren. Stel uw navigatie daarvoor in op de Anthony Fokkerweg. De parkeerkosten zijn €17,50 per nacht.