BESTEMMINGEN VOOR ELKE STEMMING

Al onze hotel acties

Onze hotels zijn bij uitstek geschikt om tot rust te komen en te genieten van wat de stad en omgeving te bieden hebben. Per hotel hebben wij verschillende arrangementen voor je samengesteld. Deze inhoud van het arrangement verschilt. Wij bieden de mogelijkheid om te genieten van een rondvaart door de stad, culinaire gerechten in één van onze restaurants of tot rust te komen in het Elysium. Hieronder zijn per hotel de arrangementen te vinden.

Golden Tulip hotel logo

Leiden

Logo Tulip Inn hotel

Leiden

Logo ibis Leiden Centre

Leiden

Golden Tulip hotel logo

Noordwijk

Golden Tulip hotel logo

ZOetermeer

Arrangementen 2020 Golden Tulip Leiden Centre

2 daags kerstarrangement Aankomst_ 24 december (5)

2-daags Kerstarrangement

Geniet van de kerst bij Golden Tulip Leiden. Bij ons 2-daags kerstarrangement kom je aan op eerste kerstdag, geniet je van een heerlijk 5-gangen diner en overnacht je in een Golden Tulip comfort kamer. De volgende ochtend schuif je aan bij het uitgebreide kerstontbijt. De volledige inhoud van het arrangement is als volgt:

84
50
vanaf prijs p.p
 •  
2 daags kerstarrangement Aankomst_ 24 december (2)

3-daags Kerstarrangement

Vier jouw kerst bij Golden Tulip Leiden. Bij ons 3-daags kerstarrangement zitten twee overnachtingen inbegrepen. Verder geniet van je een heerlijk kerstdiner en uitgebreid kerstontbijt. Je checkt in op 24 december 2020 en checkt uit op 26 december. De inhoud van het arrangement is als volgt:

119 vanaf prijs p.p
 •  
2 daags kerstarrangement Aankomst_ 24 december (6)

2-daags Kerstarrangement (aankomst tweede kerstdag)

Kom tweede kerstdag naar Golden Tulip Leiden en blijf nog even in de kerstsferen. Geniet van een heerlijk 3-gangen kerstdiner. De inhoud van het arrangement is als volgt:

69
50
vanaf prijs p.p
 •  
Restaurant Rubens in hotel Golden Tulip en Tulip Inn Leiden Centre

2-daags Diner arrangement

Ontdek de stad Leiden en geniet van culinaire gerechten met seizoensgebonden producten uit ons Restaurant. Ons culinair arrangement is zowel mogelijk voor 2 dagen als 3 dagen. De inhoud van het 2-daags culinair arrangement is als volgt:

54
50
vanaf prijs p.p
 •  
Rondvaart door Leidse grachten en omgeving

2-daags Rondvaart arrangement

Wanneer je een bezoek brengt aan Leiden, is een rondvaart door de grachten van Leiden een aanrader. Wij hebben speciaal voor jou een arrangement samengesteld inclusief een rondvaart door Leiden. Dit arrangement is zowel voor 2 dagen als 3 dagen te boeken. De inhoud van het arrangement is als volgt bij een 2-daagse:

79
50
vanaf prijs p.p
 •  
Comfort kamer hotel Golden Tulip Leiden Centre

3-daags Culinair arrangement

Ontdek de stad Leiden en geniet van culinaire gerechten met seizoensgebonden producten uit ons Restaurant. Ons culinair arrangement is zowel mogelijk voor 2 dagen als 3 dagen. De inhoud van het 3-daags culinair arrangement is als volgt:

94 vanaf prijs p.p
 •  
Rondvaart bootjes en broodjes

3-daags Rondvaart arrangement

Wanneer je een bezoek brengt aan Leiden, is een rondvaart door de grachten van Leiden een aanrader. Wij hebben speciaal voor jou een arrangement samengesteld inclusief een rondvaart door Leiden. Dit arrangement is zowel voor 2 dagen als 3 dagen te boeken. De inhoud van het arrangement is als volgt bij een 3-daagse:

104 vanaf prijs p.p
 •  
Molen de Valk in Leiden

2-daags Oud & Nieuw arrangement

Vier Oud & Nieuw in ons sfeervolle hotel Golden Tulip Leiden! Het hele hotel is mooi ingericht in kerstsfeer waardoor je je helemaal thuisvoelt! In het 2-daags Oud & Nieuw arrangement is het volgende inbegrepen:

54,50 Prijs p.p
 •  

Arrangementen 2020 Tulip Inn Leiden Centre

Restaurant Rubens Leiden

2-daags Diner arrangement

Ontdek de stad Leiden en geniet van culinaire gerechten met seizoensgebonden producten uit ons Restaurant. Ons culinair arrangement is zowel mogelijk voor 2 dagen als 3 dagen. De inhoud van het culinair arrangement is als volgt bij een 2-daagse:

49
50
vanaf prijs p.p
 •  
Standaard kamer hotel Tulip Inn Leiden Centre

3-daags Culinair arrangement

Ontdek de stad Leiden en geniet van culinaire gerechten met seizoensgebonden producten uit ons Restaurant. Ons culinair arrangement is zowel mogelijk voor 2 dagen als 3 dagen. De inhoud van het culinair arrangement is als volgt bij een 3-daagse:

89 vanaf prijs p.p
 •  
Rondvaart bootjes en broodjes

2-daags Rondvaart arrangement

Wanneer je een bezoek brengt aan Leiden, is een rondvaart door de grachten van Leiden een aanrader. Wij hebben speciaal voor jou een arrangement samengesteld inclusief een rondvaart door Leiden. Dit arrangement is zowel voor 2 dagen als 3 dagen te boeken. De inhoud van het arrangement is als volgt bij een 2-daagse:

74
50
vanaf prijs p.p
 •  
Molen de Valk in Leiden

3-daags Rondvaart arrangement

Wanneer je een bezoek brengt aan Leiden, is een rondvaart een aanrader. Wij hebben speciaal voor jou een arrangement samengesteld inclusief een rondvaart door Leiden. Dit arrangement is zowel voor 2 dagen als 3 dagen te boeken. De inhoud van het arrangement is als volgt bij een 3-daagse:

99 vanaf prijs p.p
 •  
Grachten van Leiden

3-daags Picknick arrangement

Ontdek de stad Leiden en haar omgeving en geniet van een verblijf in Tulip Inn Leiden Centre. Bij het 3-daags picknick arrangement zit een uitgebreide picknickmand voor de lunch inbegrepen. Er zijn diverse leuke parkjes in Leiden welke uitermate geschikt zijn om te picknicken. Je kunt ook met de fiets of auto richting het strand van Katwijk of Noordwijk en daar genieten van de picknick! In het 3-daags picknick arrangement is het volgende inbegrepen:

79 vanaf prijs p.p
 •  

Arrangementen 2020 Ibis Leiden Centre

Lobby ibis Leiden Centre

2-daags Even naar Leiden arrangement

Het ibis is ideaal gelegen in Leiden en zodoende de perfecte uitvalsbasis om Leiden te ontdekken. Wij bieden het ‘Even naar Leiden arrangement’ aan. Het arrangement bestaat uit het volgende:

44
50
vanaf prijs p.p
 •  
Museum Volkenkunde

2-daags Museum arrangement

Het ibis is ideaal gelegen in Leiden en zodoende de perfecte uitvalsbasis om Leiden te ontdekken. Leiden kent maar liefst 12 musea en daarom hebben wij voor u een speciaal museum arrangement samengesteld. Het arrangement bestaat uit het volgende:

49
50
vanaf prijs p.p
 •  
Hotel ibis Leiden Centre

3-daags Rondvaart arrangement

Wanneer je een bezoek brengt aan Leiden, is een rondvaart een aanrader. Wij hebben speciaal voor jou een arrangement samengesteld inclusief een rondvaart door Leiden. De inhoud van het arrangement is als volgt: 

89 vanaf prijs p.p
 •  
Grachten van Leiden

2-daags Happy Leiden arrangement

Ontdek de grachten en schoonheid van Leiden, rust uit in het Ibis Leiden Centre en geniet van een avondmaal in onze bar. Bij ons Happy Leiden arrangement is het volgende inbegrepen:

42,50 vanaf prijs p.p
 •  
Premium kamer met uitzicht over Leiden

3-daags Happy Leiden arrangement

Wil je optimaal genieten van Leiden en omgeving inclusief avondeten en voor een betaalbare prijs? Dan is het Lekker Genieten in Leiden arrangement perfect voor jou. In dit arrangement is het volgende inbegrepen:

89 vanaf prijs p.p
 •  

Arrangementen 2020 Golden Tulip Noordwijk Beach

Golden Tulip Noordwijk Beach

3-daags Picknick aan Zee arrangement

Speciaal voor jou hebben wij ons 3-daags Picknick aan Zee arrangement samengesteld. Geniet aan de kust van Noordwijk en kom volledig tot rust. Het is mogelijk om een 3-gangen diner bij te boeken, à €29,50 per persoon. In het 3-daags Picknick aan Zee arrangement is het volgende inbegrepen: 

99 vanaf prijs p.p
 •  
Strand Noordwijk

4-daags Picknick aan Zee arrangement

Geniet aan de kust van Noordwijk en ontdek de schone van Noordwijk aan Zee en haar omgeving! Er valt genoeg te beleven; fiets door de bollenvelden, breng een bezoek aan Leiden of geniet van de zonsondergang op het strand. In het 4-daags Picknick aan Zee arrangement is het volgende inbegrepen:

141
50
vanaf prijs p.p
 •  
Gang Golden Tulip Noordwijk Beach

2-daags Even naar Noordwijk arrangement

Ontspan aan de kust van Noordwijk en geniet van wat de omgeving te bieden heeft. Wij bieden het 2-daags ‘Even Noordwijk Arrangement’ aan om volledig tot rust te komen. Hierbij is het volgende inbegrepen: 

42
50
vanaf prijs p.p
 •  
Brasserie Noordzee Noordwijk

2-daags Diner arrangement

Ontspan aan de kust van Noordwijk en omliggende plaatsen en geniet van culinaire gerechten in ons hotel. Wij bieden het culinair arrangement aan zowel voor 2 dagen als 3 dagen. Het 2-daags culinair arrangement ziet er als volgt uit:

59
50
vanaf prijs p.p
 •  
Standaard kamer aan de landzijde hotel Noordwijk

3-daags Noordwijk arrangement

Geniet van Noordwijk en omgeving inclusief overnachting bij Golden Tulip Noordwijk Beach, ontbijtbuffet en diner. De inhoud van ons 3-daags Noordwijk arrangement is als volgt:

89 vanaf prijs p.p
 •  

Deel dit nieuwsbericht!

Arrangementen 2020 Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag

Special deal Zoetermeer

Special Deal arrangement

Zoetermeer is centraal gelegen en wordt ook wel de City of Leisure genoemd. Ontdek Zoetermeer en haar omgeving en rust uit in Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag. Speciaal voor jou hebben wij een extra voordelig arrangement samengesteld welke zeer aantrekkelijk is! Bij het arrangement is het ontbijt, naast de overnachting, inbegrepen. Boek nu jouw overnachting (meerdere nachten ook mogelijk) voor een zeer voordelig tarief!

79 vanaf prijs per nacht
 •  
2 daags kerstarrangement Aankomst_ 24 december (5)

2-daags Kerstarrangement

Geniet van de kerst bij Golden Tulip Zoetermeer. Bij ons 2-daags kerstarrangement kom je aan op eerste kerstdag, geniet je van een heerlijk 5-gangen diner en overnacht je in een Golden Tulip comfort kamer. De volgende ochtend schuif je aan bij het uitgebreide kerstontbijt. De volledige inhoud van het arrangement is als volgt:

84 vanaf prijs p.p
 •  
Zoetermeer van bovenaf

2-daags Zoetermeer – Den Haag arrangement

Zoetermeer is centraal gelegen en wordt ook wel de City of Leisure genoemd. Ontdek Zoetermeer en haar omgeving en rust uit in Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag. Wij hebben een speciaal Zoetermeer – Den Haag arrangement voor jou samengesteld. Dit arrangement bestaat uit het volgende:

42
50
vanaf prijs p.p
 •  
Elysium

2-daags Elysium arrangement

Tijd voor jezelf nodig en wil je even helemaal tot rust komen? Dan is ons Elysium arrangement perfect voor jou! Geniet van het Elysium Wellness Resort en een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag. Het volledige arrangement bestaat uit:  

64
50
vanaf prijs p.p
 •  
Comfort kamer Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag

2-daags Diner arrangement

Ontdek Zoetermeer en omgeving en geniet van culinaire gerechten met seizoensgebonden producten uit ons Restaurant. Zowel mogelijk voor twee dagen als drie dagen. De inhoud van het 2-daags culinair arrangement is als volgt:

62
50
vanaf prijs p.p
 •  
Brasserie Bogatti's voor ontbijt, lunch of diner

3-daags Culinair arrangement

Ontdek Zoetermeer en omgeving en geniet van culinaire gerechten met seizoensgebonden producten uit ons Restaurant. Zowel mogelijk voor twee dagen als drie dagen. De inhoud van het 3-daags culinair arrangement is als volgt:

89 vanaf prijs p.p
 •  
Mauritshuis

3-daags Er even tussenuit arrangement

Ga er lekker even tussenuit en geniet van de leuke activiteiten die Zoetermeer en haar omgeving te bieden hebben. Het ‘Er even tussenuit arrangement’ biedt een overnachting inclusief ontbijtbuffet en leuke korting vouchers. De volledige inhoud van het arrangement is als volgt: 

85 vanaf prijs p.p
 •