NOG IETS NIET HELEMAAL DUIDELIJK?

Meest gestelde vragen

Bereid je je voor op een verblijf in een van onze hotels en heb je een vraag? De antwoorden op onze meest gestelde vragen hebben wij hieronder vermeld.  Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Indien u een non refundable reservering heeft geboekt vóór 16 maart 2020, en u niet mag afreizen dan bieden wij u graag aan om uw reservering kosteloos te wijzigen naar een nieuwe aankomstdatum gedurende heel het jaar 2020.  Neemt u contact op met onze reserveringsafdeling:

Voor Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre: reservations@goldentulipleidencentre.nl

Voor Golden Tulip Noordwijk Beach: reservations@goldentulipnoordwijkbeach.nl

Voor Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag: reservations@goldentulipzoetermeercentre.nl

Voor Ibis Leiden Centre: H8087-RE@accor.com

Wij vertellen je graag hoe ons ontbijt / diner in de hotels is ingericht in verband met Covid-19 (update 22 juni). Hieronder per hotel de aanpassingen.

Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre:
Omdat er maar een beperkt aantal gasten tegelijk plaats kan nemen in het restaurant, dien je vooraf te reserveren voor zowel het ontbijtbuffet als diner. Tijdens het inchecken kun je een tijdstip aan ons doorgeven waarop je wenst te ontbijten en eventueel te dineren.

Ontbijten kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00u- 10.00u. Dit is opgedeeld in drie tijdsloten. Op zaterdag en zondag kun je tussen 07.00u- 10:30u ontbijten. Dit is opgedeeld in drie tijdsloten. Ons restaurant is van maandag tot en met zaterdag tussen 18.00u- 21.30u geopend voor diner. Bij de ingang van het restaurant en de bar vind je een tafel waar je je handen kunt desinfecteren. Wij vragen je daar te wachten tot een medewerker je naar jouw tafel begeleid.

Wij plaatsen alleen gasten van hetzelfde huishouden aan dezelfde tafel. Gasten van verschillende huishoudens die op dezelfde kamer verblijven, kunnen wij met maximaal twee personen aan dezelfde tafel plaatsen. Dit omdat wij anders de afstand van 1,5 meter niet kunnen waarborgen.

Golden Tulip Noordwijk Beach:
Gezien er maar een beperkt aantal gasten tegelijk plaats kan nemen in ons restaurant, dien je vooraf te reserveren voor zowel het ontbijtbuffet als diner. Tijdens het inchecken kun je een tijdstip aan ons doorgeven waarop je wenst te ontbijten en eventueel te dineren. Wij werken namelijk met tijdsloten.

Ons ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm in onze ‘Green Garden’. Dit is een zeer grote ruimte tegenover de receptie. Wij serveren een à la carte diner.

Wij plaatsen alleen gasten van hetzelfde huishouden aan dezelfde tafel. Gasten van verschillende huishoudens die op dezelfde kamer verblijven, kunnen wij met maximaal twee personen aan dezelfde tafel plaatsen. Dit omdat wij anders de afstand van 1,5 meter niet kunnen waarborgen.

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag:
Bij Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag ben je van harte welkom voor o.a. ontbijt en diner. In ons restaurant wordt rekening gehouden met de 1,5 meter regel en zijn er maximaal 2 personen per tafel toegestaan, tenzij het een gezamenlijk huishouden betreft. Alle gasten wordt bij check-in gevraagd om een gezondheidscheck in te vullen en bij de ingang van het restaurant is er de mogelijkheid om de handen te desinfecteren. Al het bedienend personeel draagt handschoenen. 

Ons ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm. Hiervoor werken wij met drie tijdsloten. Je kunt vooraf bij de receptie één van de drie tijdsloten reserveren.

Voor het diner vragen wij onze gasten om vooraf een tafel te reserveren. Op iedere tafel staat een menukaart en het eten wordt op een nabijgelegen tafel geserveerd, vanwaar de gasten het zelf kunnen pakken en nadien de lege borden weer kunnen terugzetten.

Ibis Leiden Centre:
Ons “tijdelijke” ontbijt is met de grootste zorg voor jou samengesteld. Hygiëne en versheid staan bij ons voorop. De koffie en thee kun je nuttigen in bamboe bekers. Dit is ook mogelijk met een deksel voor de take away. Het bestek bestaat uit een houten mes, vork en lepel verpakt in een zakje met servet. Ons buffet bestaat uit voorverpakte items, waaronder verse soorten vleeswaren en kaas. Vers afgebakken petit pains en onze overheerlijk croissants / chocolade croissant zijn verpakt in vensterpapier. Verder staat er op het buffet Jus d’orange, mineraalwater, vers fruit en kun je zowel vruchtenyoghurt als naturel yoghurt combineren met muesli. Uiteraard ontbreekt een vers gekookt ei niet op het buffet. Daarnaast vragen wij je voor het betreden van de ruimte je handen te reinigen.

Per auto vanuit Amsterdam/ Schiphol (A4/A44):

 1. Vertrek in noordwestelijke richting op de Vertrekpassage naar Ceintuurbaan Noord 270 m.
 2. Sla linksaf bij Ceintuurbaan Noord 6 m.
 3. Sla rechtsaf bij Ceintuurbaan Noord 350 m.
 4. Flauwe bocht naar rechts richting Ceintuurbaan Noord 17 m.
 5. Ga rechtdoor op Ceintuurbaan Noord 350 m.
 6. Voeg in op de A4 via de oprit richting Den Haag/Rotterdam 10,4 m.
 7. Neem de afslag knooppunt Burgerveen aan A44 richting Den Haag-Centrum/Leiden-West/ Sassenheim 1,7 m.
 8. Flauwe bocht naar rechts A44 10,6 m.
 9. Neem afslag 6-Voorhout richting Noordwijk/Oegstgeest Noord 270 m.
 10. Voeg in op Rijksstraatweg 35 m.
 11. Sla rechtsaf bij Leidsevaart/ N444, ga verder op de N444, ga rechtdoor over 2 rotondes 4,5 m.
 12. Weg vervolgen naar Van de Mortelstraat 750 m.
 13. Neem de rotonde de 2e afslag naar van Panhuysstraat 500 m.
 14. Neem de rotonde 2e afslag naar Quarles 97 m.
 15. Weg vervolgen naar Quarles van Uffordstraat 550 m.
 16. Weg vervolgen naar Parallel Boulevard 400 m.
 17. Sla rechtsaf bij Lage Wurft 110 m.
 18. Sla linksaf bij Koning Wilhelmina Boulevard 42 m.

Je vindt de bestemming links.

Met openbaar vervoer vanuit Amsterdam:

 1. Station Schiphol-Amsterdam – Hier neem je de trein naar Leiden Centraal. 20 min.
 2. Leiden Centraal- Neem bus 20 richting Noordwijk. ± 30 min.
 3. Stap uit op de halte Parallel Boulevard in Noordwijk.
 4. Loop door de Noordzeestraat waarna je rechts het hotel ziet liggen.

Met openbaar vervoer vanuit Den Haag:

 1. Station Den Haag Centraal – Hier neem je de trein naar Leiden Centraal. 20 min.
 2. Leiden Centraal- Neem bus 20 richting Noordwijk. ± 30 min.
 3. Stap uit op de halte Parallel Boulevard in Noordwijk.
 4. Loop door de Noordzeestraat waarna je rechts het hotel ziet liggen.

Per auto vanuit Amsterdam/ Schiphol (A4/A44):

Je volgt de A4 in de richting ‘Den Haag”. Kies ná Schiphol de A44 richting “Den Haag Centrum/Leiden West”. Neem vanaf deze snelweg afslag Leiden/Katwijk. Ga aan het einde van de afslag linksaf en volg de borden “Centrum” en/of “Station”. Ga aan het einde van de weg onder het spoor door en vervolgens bij de stoplichten linksaf de tunnel in. Aan het eind van de tunnel direct bij de stoplichten rechtsaf en daarna weer direct rechts. Je komt nu aan de achterzijde van het hotel uit. Informeer bij de receptie naar een parkeerkaart.

Per auto vanuit Den Haag/Wassenaar (A44):

Je volgt de A44 in de richting Wassenaar/Amsterdam en neemt de afslag Leiden. Aan het einde van de afslag ga je rechtsaf en volgt de borden “Centrum” en/of “Station”. Ga aan het einde van de weg onder het spoor door en vervolgens bij de stoplichten linksaf de tunnel in. Aan het eind van de tunnel direct bij de stoplichten rechtsaf en daarna weer direct rechts. Je komt nu aan de achterzijde van het hotel uit. Informeer bij de receptie naar een parkeerkaart.

Per auto vanuit Rotterdam/Utrecht (A12/A4):

Je volgt de A4 in de richting Amsterdam tot de afslag Leiden – Noord/ Leiderdorp (afrit 6). Einde afrit naar links. Daarna volg je de borden Leiden Centraal Station. Op de schipholweg ga je bij de 1e verkeerslichten (vóór de tunnel) linksaf (Parmentierweg) en direct weer rechtsaf. Je komt nu aan de achterzijde van het hotel uit. Informeer bij de receptie naar een parkeerkaart.

Met het openbaar vervoer:

Vanuit Amsterdam, Schiphol en Den Haag arriveren 4x per uur treinen in Leiden. Ook alle bussen die Leiden aandoen, stoppen bij het NS station. Vanuit de hoofdingang zie je ons hotel schuin links aan de overzijde van de weg  (100 meter).

Vanuit Utrecht:

Neem de A12 richting Den Haag. Neem afslag 7 Zoetermeer/Pijnacker. Bij de stoplichten sla je rechtsaf de Oostweg op. De Oostweg volg je tot de rotonde. Neem de rotonde 3 kwart de Australiëweg op. Ga vanaf de Australiëweg de tunnel in welke overloopt in de Europaweg. Eenmaal uit de tunnel volg de borden “Den Haag A12/Andere Wijken”. Bij de tweede stoplichten richting “Wijk 12+13” sla je linksaf de Van Leeuwenhoeklaan op, daar sla je direct rechtsaf de Boerhaavelaan in. Aan het einde van de Boerhaavelaan vind je het hotel aan je linkerhand.

Vanuit Den Haag / Rotterdam / Amsterdam: 

Neem de A12 richting Utrecht. Neem de afslag 6 Zoetermeer Centrum. Bij de stoplichten sla je linksaf de Afrikaweg op. Bij de 2e stoplichten sla je rechtsaf de Van Leeuwenhoek in daar sla je direct rechtsaf de Boerhaavelaan op. Aan het einde van de Boerhaavelaan vind je het hotel aan je linkerhand.

Met het openbaar vervoer:

Het Hotel ligt op 40 meter afstand van het Station “Zoetermeer”. (Traject Utrecht Den Haag, Den Haag – Utrecht) en op 20 meter afstand van het station “Driemanspolder”.

Vanuit de richting Amsterdam:

 1. Volg de A4/E19 richting Den Haag
 2. Volg na 4,2 km op het knooppunt Badhoevedorp de A4/E19 richting Den Haag.
 3. Volg na 15 km op het knooppunt Burgerveen de A44 richting leiden-west.
 4. Neem na 17 km afslag leiden (afslag 8).
 5. Ga na 0,5 km linksaf de Ingenieur G.Tjalmaweg (N206) op richting leiden.
 6. Ga na 250 meter rechtdoor de Plesmanlaan op richting Leiden.
 7. Ga na 1,9 km linksaf de Morssingel op.
 8. Houd rechts aan en volg de borden Ibis Leiden Centre Parking.
 9. Je bent gearriveerd op het Morssingelterrein.

Vanuit de richting Rotterdam:

 1. Volg de A13/E19 richting Delft / Den Haag.
 2. Volg na 14 km op het knooppunt Ypenburg de richting A13/E19 richting Amsterdam.
 3. Volg na 3,1 km op het knooppunt Prins Clausplein de A4/E19 richting Amsterdam.
 4. Neem na 11 km afslag Zoeterwoude-Dorp (afslag 7)
 5. Ga na 0,5 km de Burgermeester Detmersweg (N206) op richting leiden.
 6. Ga na 2,1 km rechtsaf de Churchilllaan op.
 7. Ga na 1,8 km rechtsaf de Haagweg op.
 8. Ga na 0,7 km linksaf de Rijnzichtbrug op.
 9. Ga na 0,6 km rechtsaf de Morssingel op.
 10. Volg de bordjes Ibis Leiden Parking.
 11. Je bent gearriveerd op het Morssingelterrein.

Vanuit de richting Utrecht:

 1. Volg A12,E25,E30 richting Den Haag.
 2. Neem na 22 km afslag Bodegraven (afslag 12a).
 3. Rijd na 21 km links de oprit van de A4 op, Zoeterwoude-rijndijk  (afslag 6a) richting Den Haag.
 4. Neem na 1,2 km afslag Zoeterwoude-dorp (afslag 7).
 5. Ga na 500 meter rechtsaf de Hofvlietweg op richting Leiden/Zoetermeer/Zoeterwoude.
 6. Ga na 175 meter linksaf de Europaweg op (N206) richting Leiden.
 7. Ga na 1,7 km rechtsaf de Churchilllaan op.
 8. Ga na 1,8 km rechtsaf de Haagweg op.
 9. Ga na 0,7 km rechtsaf de Rijnzichtbrug op.
 10. Ga na 0,6 km rechtsaf de Morssingel op.
 11. Volg de borden Ibis Leiden Centre parking.
 12. Je bent gearriveerd op het Morssingelterrein.

Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre: inchecken vanaf 15.00 uur en uitchecken voor 12.00 uur.

Golden Tulip Noordwijk Beach: inchecken vanaf 15.00 uur en uitchecken voor 11.00 uur.

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag: inchecktijd vanaf 15.00 uur en uitchecken voor 11.00 uur.

Ibis Leiden Centre: inchecken vanaf 14.00 uur en uitchecken voor 12.00 uur.

Kom je met de auto naar één van onze hotels? Dan is dat geen probleem. Wij vertellen jou graag de parkeermogelijkheden.

 • Golden Tulip Noordwijk Beach: Wij bieden de mogelijkheid om te parkeren bij Supermarkt de Vomar tegen een gereduceerd tarief à € 15 per nacht, dit ligt op 2 minuten loopafstand van het hotel. Je kunt ook aan de boulevard parkeren, echter zijn de parkeerplaatsen hier beperkt en de tarieven afhankelijk van de gemeente Noordwijk. 
 • Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre: Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van ons hotel. De kosten hiervan bedragen € 12,50 per nacht. Voor vergadergasten zijn de kosten € 8,- per dag. 
 • Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag: Wij hebben een eigen parkeerplaats bij ons hotel. De kosten hiervan bedragen € 8,- per nacht. Kom je bij ons vergaderen? Dan is parkeren inbegrepen! 
 • Ibis Leiden Centre: Ibis Leiden Centre heeft geen eigen parkeergelegenheid. Wij hebben parkeerplaatsen achter ons hotel van de Gemeente Leiden. Dit is op het morssingel terrein en betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 09.00-21.00 en op zondag tussen 13.00 en 21.00 uur. De kosten hiervan bedragen € 2.80 per uur of € 14,- voor een 24-uurs ticket. Hier kan alleen contact met munten of met maestro betaald worden. 

Je betaalt toeristenbelasting als je verblijft in een gemeente waar je niet staat ingeschreven. Dit geldt voor een zakelijk als ook een toeristisch bezoek. De hoogte van de toeristenbelasting verschilt per gemeente en dus ook per hotel. Zie hieronder de verschillende tarieven:

 • Gemeente Leiden: € 2,50
 • Gemeente Noordwijk: € 2,15
 • Gemeente Zoetermeer: € 3,25

In al onze hotels wordt er Nederlands, Engels en Duits gesproken.

Ja, dit mag! In alle hotels zijn huisdieren toegestaan.  Hier geldt wel een toeslag voor in verband met de schoonmaak die daarna extra gedaan wordt op de betreffende hotelkamer. Huisdieren zijn alleen niet toegestaan in de restaurants. Noordwijk is zelfs al meerdere jaren achter elkaar uitgeroepen tot meest hond vriendelijke strand met aangeraden wandelroutes. Voor alle hotels bedraagt de toeslag € 25,- per huisdier per nacht.

No worries! Neem gerust contact op met het hotel waar je bent verbleven om te kijken bij onze gevonden voorwerpen en wij kunnen zorgen dat het artikel bij je terugkomt. 

Omdat wij iedereen een zo fijn mogelijk verblijf willen bieden, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen. Voor ons is het wel belangrijk om bepaalde eisen zoals een voedselallergie van tevoren te weten. Geef dit dan door aan onze recepties of tijdens het maken van een reservering.

Leiden: Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing onze Uniforme Voorwaarden Golden Tulip & Tulip Inn Leiden, deze zijn gebaseerd op de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. Onze voorwaarden zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Noordwijk: Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing onze Uniforme Voorwaarden Golden Tulip  Noordwijk Beach, deze zijn gebaseerd op de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. Onze voorwaarden zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Zoetermeer: Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing onze Uniforme Voorwaarden Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag, deze zijn gebaseerd op de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. Onze voorwaarden zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

In onze hotels zijn wij 24/7 bezig met het milieu. Wij hebben ook al een aantal jaren de Gouden Green Key, het hoogst haalbare certificaat voor duurzaamheid. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zie voor meer informatie www.greenkey.nl

Indien je geen gebruik wilt of kan maken van eigen vervoer / openbaar vervoer, raden wij Brouwer Tours aan. Brouwer Tours is dé specialist in personenvervoer en brengt jou graag van A naar B.