NOG IETS NIET HELEMAAL DUIDELIJK?

Meest gestelde vragen

Bereid je je voor op een verblijf in een van onze hotels en heb je een vraag? De antwoorden op onze meest gestelde vragen hebben wij hieronder vermeld.  Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

De in- en uitchecktijden van onze hotels zijn overal hetzelfde. De inchecktijd is: 15.00 uur. De uitchecktijd: 12.00 uur.

Je betaalt toeristenbelasting als je verblijft in een gemeente waar je niet staat ingeschreven. Dit geldt voor een zakelijk als ook een toeristisch bezoek. De hoogte van de toeristenbelasting verschilt per gemeente en dus ook per hotel. Zie hieronder de verschillende tarieven:

  • Gemeente Leiden: € 2,50
  • Gemeente Noordwijk: € 2,15
  • Gemeente Zoetermeer: € 3,25

Kom je met de auto naar één van onze hotels? Dan is dat geen probleem. Wij vertellen jou graag de parkeermogelijkheden.

  • Golden Tulip Noordwijk Beach: Wij bieden de mogelijkheid om te parkeren bij Supermarkt de Vomar tegen een gereduceerd tarief à € 15 per nacht, dit ligt op 2 minuten loopafstand van het hotel. Je kunt ook aan de boulevard parkeren, echter zijn de parkeerplaatsen hier beperkt en de tarieven afhankelijk van de gemeente Noordwijk. 
  • Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre: Parkeren is mogelijk aan de achterzijde van ons hotel. De kosten hiervan bedragen € 12,50 per nacht. Voor vergadergasten zijn de kosten € 8,- per dag. 
  • Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag: Wij hebben een eigen parkeerplaats bij ons hotel. De kosten hiervan bedragen € 8,- per nacht. Kom je bij ons vergaderen? Dan is parkeren inbegrepen! 
  • Ibis Leiden Centre: Ibis Leiden Centre heeft geen eigen parkeergelegenheid. Wij hebben parkeerplaatsen achter ons hotel van de Gemeente Leiden. Dit is op het morssingel terrein en betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 09.00-21.00 en op zondag tussen 13.00 en 21.00 uur. De kosten hiervan bedragen € 2.80 per uur of € 14,- voor een 24-uurs ticket. Hier kan alleen contact met munten of met maestro betaald worden. 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

In onze hotels zijn wij 24/7 bezig met het milieu. Wij hebben ook al een aantal jaren de Gouden Green Key, het hoogst haalbare certificaat voor duurzaamheid. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zie voor meer informatie www.greenkey.nl

Ja, dit mag! In alle hotels zijn huisdieren toegestaan.  Hier geldt wel een toeslag voor in verband met de schoonmaak die daarna extra gedaan wordt op de betreffende hotelkamer. Huisdieren zijn alleen niet toegestaan in de restaurants. Noordwijk is zelfs al meerdere jaren achter elkaar uitgeroepen tot meest hond vriendelijke strand met aangeraden wandelroutes. Voor alle hotels bedraagt de toeslag € 25,- per huisdier per nacht.

No worries! Neem gerust contact op met het hotel waar je bent verbleven om te kijken bij onze gevonden voorwerpen en wij kunnen zorgen dat het artikel bij je terugkomt. 

In al onze hotels wordt er Nederlands, Engels en Duits gesproken.

Omdat wij iedereen een zo fijn mogelijk verblijf willen bieden, vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele wensen. Voor ons is het wel belangrijk om bepaalde eisen zoals een voedselallergie van tevoren te weten. Geef dit dan door aan onze recepties of tijdens het maken van een reservering.