Wie zijn wij?

De Golden Green Hotel Groep, bestaande uit 5 hotels met 3 verschillende merken, wordt gekenmerkt door uitstekende service, gastgerichtheid en persoonlijke aandacht. Wij bieden corporate en leisure gasten een comfortabel verblijf in één van onze hotels. Je voelt je er thuis door een warme kleurstelling en ambiance en door de oprechte vriendelijkheid van onze medewerkers. De belangrijkste steden in de Randstad zijn binnen een half uur reizen te bereiken, zowel per auto als per trein. Je kunt onze hotels bezoeken voor overnachtingen, vergaderingen, partijen en diners. De Hotel Groep bestaat uit de volgende hotels:

Golden Tulip hotel logo

Golden Tulip

Leiden

Logo Tulip Inn hotel

Tulip inn

Leiden

Logo ibis Leiden Centre

Ibis

Leiden

Golden Tulip hotel logo

Golden Tulip

Noordwijk

Golden Tulip hotel logo

Golden Tulip

Zoetermeer

De historie

Golden Green Hotels is een familiebedrijf waarbij alle leden van de familie werkzaam zijn. Deze is opgericht in 1989 door de heer Cor van Duijn en zijn vrouw Plony. Inmiddels werken hun dochters Evelien, Lione en hun echtgenoten ook in de zaak. De basisgedachte van de hotelgroep is dat sfeer en service van een hotel in hoge mate het gastvrijheidsgevoel van de gast bepalen. Dat zijn dan ook gelijk de aandachtsgebieden waar in de hotels continue aan gewerkt wordt.

De aanleiding voor de oprichting van de Golden Green Hotel Groep komt voort uit de aankoop van het Beach Hotel in Noordwijk. Na een grondige verbouwing, een andere manier van managen en de inzet van de familie ging het eerste hotel draaien.

In 1992 werd Golden Tulip Leiden aangekocht. Dit hotel was voor de familie een uitdaging om aan te gaan! In 2005 is besloten naast een 4* hotel in het centrum van Leiden ook een 3* product aan te bieden door in een nieuwe vleugel de Tulip Inn formule te introduceren met 52 moderne kamers. Hierdoor ontstond er iets wat redelijk uniek was in de hotellerie; 7 sterren onder 1 dak. Samen herbergen Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre sinds die tijd 155 prachtige kamers.

In 1995 werd het Hotel Noordzee in Noordwijk aangekocht wat vandaag de dag Golden Tulip Noordwijk Beach is, ook wel bekend als “The Grand Old Lady” . Momenteel ondergaat zij een grote renovatie in 3 fases om weer de parel aan de boulevard van Noordwijk te worden met 83 4* kamers.

In 1996 werd het Golden Tulip Zoetermeer aangekocht. Na een grote renovatie in 2016 staat er nu een 4* waardig hotel en kreeg het de naam Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag. Met 64 vernieuwde en trendy kamers staat dit hotel inmiddels goed op de kaart. Daarbij horen 11 zeer ruime appartementen zodat het een veelzijdig hotel is met 75 kamers.

In 2012 werd Ibis Leiden Centre toegevoegd aan de inmiddels zeer mooie portfolio. Van een oud universiteitsgebouw werd hier een strak en modern 118 kamers tellend hotel gemaakt recht tegenover het Centraal Station midden in het centrum. Met dit hotel heeft de Golden Green Hotel Groep 3 hotels in één straat midden in het centrum van Leiden wat een mooie positie is.

Sinds 2013 heeft de heer Cor van Duijn de bedrijfsoverdracht gedaan aan zijn dochters Evelien Roggeveen-van Duijn en Lione van Duyn-van Duijn. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de dagelijkse gang van zaken van de hotelexploitaties. Hierbij is er de ondersteuning van een Operationeel Directeur, de heer D. Tuin.

Tevens is de volgende generatie in aantocht welke een aanvulling zou kunnen gaan geven voor de continuïteit van dit prachtige bedrijf.

Familie van Duijn
Familiefoto van Duijn