Over ons

      
 

Vier hotels, met elk hun eigen identiteit en uitstraling.

De Golden Green Hotel Groep, bestaande uit vier hotels met vier verschillende merken, wordt gekenmerkt door uitstekende service, gastgerichtheid en persoonlijke aandacht. Wij bieden corporate en leisure gasten een comfortabel verblijf in één van onze hotels. Je voelt je er thuis door een warme kleurstelling en ambiance en door de oprechte vriendelijkheid van onze medewerkers. De belangrijkste steden in de Randstad zijn binnen een half uur reizen te bereiken, zowel per auto als per trein. Je kunt onze hotels bezoeken voor overnachtingen, vergaderingen, partijen en diners.

De historie

Golden Green Hotels is een familiebedrijf, opgericht in 1992 door de Rijnsburgse ondernemer Cor van Duijn en zijn vrouw Plony. De basis hiervoor werd gelegd met de aankoop van het Beach Hotel in Noordwijk in 1989, dat enkele jaren later werd verkocht. In de jaren erna groeide het hotelbedrijf van de familie van Duijn uit tot een bloeiende onderneming met vijf hotels en drie merken in Leiden, Noordwijk en Zoetermeer.

Periode 2013-2020

Tussen 2013 en 2020 werd het hotelbedrijf geleid door de twee dochters. In deze periode bestond de Golden Green Hotels uit vijf hotels: Golden Tulip en Tulip Inn Leiden, Golden Tulip Noordwijk Beach, Golden Tulip Zoetermeer en het Ibis Hotel Leiden.

2021 en verder

Vanaf 1 januari 2021 gaan de twee dochters alleen verder en komen de Leidse Hotels in handen van dochter Lione van Duyn-van Duijn en haar gezin. Zij zullen het familiebedrijf voortzetten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met operationeel directeur Dennis Tuin en een team van deskundige medewerkers. Alles staat bij hen in het teken van gastvrijheid, een warme sfeer en persoonlijke aandacht.

De Leidse straat:

  • Golden Tulip Leiden Centre, aangekocht in 1992.
  • Tulip Inn Leiden Centre: opgericht in 2005. Aansluitend aan het Golden Tulip gebouw. Zo ontstond er een uniek concept. Zeven sterren onder één dak. Totaal 155 kamers.
  • Ibis Leiden Centre: In 2012 werd het Ibis hotel geopend. Van een oud universiteitsgebouw werd hier een modern hotel neergezet met 118 kamers.
  • Hotel Vic: Dit hotel is in 2021 aan de portfolio worden toegevoegd. Een nieuw concept met 50 kamers. Met dit hotel heeft de Golden Green Hotel Groep vier hotels in één straat tegenover het Centraal Station midden in het historisch centrum van de stad Leiden.

Bereikbaarheid

Alle Golden Green Hotels liggen vlakbij het Centraal Station van Leiden. Het is mogelijk om bij het hotel te parkeren. Stel uw navigatie daarvoor in op de Anthony Fokkerweg. De parkeerkosten zijn €17,50 per nacht.