Heerlijk genieten bij restaurant Rubens

Restaurant

Bij Restaurant Rubens kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant is gelegen schuin tegenover treinstation Leiden Centraal en de ingang van het restaurant bevindt zich in hotel Golden Tulip Leiden. Hierdoor is het restaurant uitstekend te bereiken per openbaar vervoer, fiets of auto. Na uw diner kunt u in onze Rubens bar plaats nemen voor een hapje en een drankje. De bar is geopend tot 01:00 uur en hier serveren we diverse speciaal bieren en cocktails.

Openingstijden Restaurant Rubens:

Ontbijtbuffet
van 07:00uur tot 11:00uur

Lunch
van 12:00uur tot 17:00uur

Diner
van 18:00uur tot 21:30uur

Zondags zijn wij geopend voor ontbijt en lunch. Diner zijn we gesloten.

Houdt u er rekening mee dat honden bij Restaurant Rubens niet zijn toegestaan. Uw hond is in onze Rubens bar wel van harte welkom.

 

Hotel ontbijt

Het ontbijtbuffet is voor gasten van de hotels, maar ook voor gasten buiten het hotel. De kosten hiervoor zijn €19,50. Voor gasten buiten het hotel die willen ontbijten: u kunt zich melden bij de receptie.
Voor lunch en diner kunnen zowel gasten uit het hotel als daarbuiten reserveren.

Hotel Roomservice

Restaurant Rubens is onderdeel van Golden Green Hotels en bevindt zich in het gebouw van Golden Tulip Leiden Centre. Het is mogelijk om bij Restaurant Rubens roomservice te bestellen.

Bereikbaarheid

Restaurant Rubens is gelegen vlakbij het Centraal Station van Leiden. Het is mogelijk om bij het restaurant te parkeren. Stel uw navigatie daarvoor in op de Anthony Fokkerweg. De parkeerkosten zijn €12,50 per nacht.