Lekker uit eten in Leiden? Restaurant Rubens is een aanrader!

In Leiden zijn veel restaurants te vinden. Een keuze maken bij welk restaurant je uit eten gaat, is dan ook niet altijd even makkelijk. Wij helpen je daar graag bij. Restaurant Rubens is namelijk een aanrader! Het restaurant ligt schuin tegenover het Centraal Station van Leiden en is zodoende ideaal te bereiken. Restaurant Rubens serveert culinaire gerechten met een Franse twist. Er staat je ongetwijfeld een culinaire verrassing te wachten die je nog lang bij zal blijven. Wij verwelkomen je graag in ons restaurant!  

Restaurant Rubens

Als je uit eten gaat in Leiden zijn er genoeg restaurants waar je uit kunt kiezen. Restaurant Rubens ligt op een wat ongewone plaats in het centrum, maar is desalniettemin een zeer goede keuze om te gaan eten. Het restaurant is gevestigd in het Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre en ligt op 2 minuten lopen vanaf Leiden Centraal Station. Wanneer je voor het station staat aan de kant van de stad Leiden, loop je circa 300 meter naar links en dan sta je voor Restaurant Rubens. Aan de achterzijde van het restaurant bevinden zich ook parkeerplaatsen, met de auto komen is dan ook geen probleem.  

Culinair uit eten in Leiden

Voor zowel een zakelijk diner als een gezellig etentje met familie of vrienden ben je bij Restaurant Rubens aan het juiste adres. Wij zorgen voor een perfect verzorgde avond vol culinaire verrassingen. Wij serveren gevarieerde gerechten die gebaseerd zijn op seizoensgebonden producten. Alle gerechten worden vers en met een Franse Twist voor je bereid. Wij serveren ook een dagmenu, waarbij je kunt kiezen voor 3-, 4- of 5-gangen. Uiteraard is het ook mogelijk om een wijnarrangement aan je avond toe te voegen.  

De kaaswagen

Ben je fan van diverse kaassoorten  Sluit dan de avond af met onze kaaswagen. Hiermee komen we bij jou aan tafel. Wij vertellen je graag meer over de ruime collectie van 20 verschillende kazen om vervolgens een lekkere combinatie naar keuze te serveren. Zelfs onze collega’s worden hier enthousiast van! Word je liever verrast met een combinatie van nagerechten? Ga dan voor de Chef’s Choice 

Een tafel reserveren bij Restaurant Rubens

Neem gerust een kijkje op de website om de menukaart te bekijken en een indruk te krijgen van ons restaurant. Wil jij graag bij Restaurant Rubens eten? Wij raden je wel aan om een tafeltje te reserveren! Dit kan via de website of telefonisch via 071 – 408 35 00. Zien we jou snel?