Wij begrijpen uw zakelijke behoeftes

Al onze hotels zijn uitermate geschikt voor zakelijke reizigers. Onder andere de centrale locatie van Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre, Ibis Leiden Centre en Golden Tulip Zoetermeer Den Haag, maken dat het geliefde plekken zijn voor zakelijke gasten om zowel te overnachten als te vergaderen. Golden Tulip Noordwijk Beach bied je ook nog eens een inspirerende omgeving aan zee voor het organiseren van een succesvolle vergadering.

Gezien het grote aanbod van hotelkamers en vergaderzalen op verschillende locaties, hebben wij voor jou onze sales- en reserveringsafdeling gecentraliseerd. Dit maakt het boekingsproces voor jou als gast of boeker een stuk gemakkelijker. Wij kijken graag samen met jou naar de verschillende mogelijkheden en wat het beste aansluit op jouw wensen.

Wanneer je meerdere malen per jaar vergaderingen organiseert of overnachtingen boekt, is het altijd mogelijk om te kijken naar een speciaal corporate tarief. Wanneer je hierin geïnteresseerd bent of andere vragen hebt, komt één van onze sales managers graag met je in contact. Wij zijn te bereiken via +31 (0)71 – 408 35 69 of stuur een e-mail naar sales@goldengreenhotels.nl